​Πολλοί παθιάρηδες αποδεικνύονται οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Μπράιτον, αφού σύμφωνα με έρευνα του StudentBeans που δημοσιεύει ο Independent ο μέσος φοιτητής του πανεπιστημίου κάνει sex με 10,29 άτομα κατά μέσο όρο κατά τη διάρκεια των σπουδών του.

Δεύτερο αναδεικνύεται το Πανεπιστήμιο του Chester, με 9,94 σεξουαλικές συνευρέσεις, ενώ με χαμηλές επιδόσεις στο sex αποδεικνύονται οι φοιτητές του Bath που μάλλον ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα βιβλία τους και κάνουν sex μόλις 2,57 φορές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Στην 23η θέση της έρευνας βρίσκεται το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ κανένα πάθος δεν διακρίνει τους φοιτητές του Κέμπριτζ που βρίσκονται στην 54η θέση.

Η έρευνα όμως αποκαλύπτει και ποιοι τομείς σπουδών έχουν τους πιο φλογερούς εραστές. Έτσι… πρωταθλητές αναδεικνύονται οι φοιτητές της φ��λοσοφίας, ενώ λιγότερο ενεργοί είναι οι χημικοί μηχανικοί, οι νοσηλευτές και όσοι ασχολούνται με την διαχείριση ανθρωπίνων πόρων.

Για την έρευνα ερωτήθηκαν 6.129 φοιτητές, από τους οποίους το 42% αποκάλυψε ότι είχαν την πρώτη του σεξουαλική επαφή στα 16.

Πάντως στην πλειοψηφία τους οι φοιτητές δηλώνουν μονογαμικοί, με τα αγόρια να αναζητούν μια Δούκισσα του Κέμπριτζ και τα κορίτσια έναν πρίγκιπα Γουίλιαμ.