​Τον μεγαλύτερο εφιάλτη μιας μάνας έζησε μια γυναίκα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν άνοιξε τη ντουλάπα της 14χρονης κόρης της και είδε μέσα έναν 27χρονο, τον οποίο το κορίτσι είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου!

Σύμφωνα με τα όσα έγραψαν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Τζαρντ Γουόρκμαν έμενε επί πέντε ημέρες στην ντουλάπα της 14χρονης, την οποία είχε «γνωρίσει» ένα μήνα νωρίτερα σε κάποια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

viastis-2-470.jpg
Μέσα στον πανικό της η μητέρα όταν τον βρήκε στην ντουλάπα τον ρώτησε ποιος ήταν και τι έκανε εκεί. Τότε ο 27χρονος της είπε το πραγματικό του όνομα, αλλά είπε ψέματα για την ηλικία του, ισχυριζόμενος ότι ήταν μόνο 19 ετών!

Στην συνέχεια εξαφανίστηκε ξεχνώντας όμως για κακή του τύχη το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο.

Για δυο εβδομάδες η αστυνομία τον αναζητούσε αλλά την Τετάρτη συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις αρχές ο 27χρονος αντιμετωπίζει συνολικά 16 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και αυτή του βιασμού, αφού κακοποιούσε σεξουαλικά την 14χρονη από τις 27 Απριλίου έως τις 2 Μαΐου.

viastis-3-470.jpg
Παρόλα αυτά η μητέρα από εκείνη την ημέρα δεν μπορεί να ηρεμήσει μέσα στο ίδιο της το σπίτι και τόνισε στα ξένα δίκτυα ότι είναι πολύ σημαντικό οι γονείς να γνωρίζουν τη δραστηριότητα των παιδιών τους στο Διαδίκτυο, για να μην υπάρξουν και άλλες περιπτώσεις σαν της κόρης της.