​Η Κέιτ Ρόμπινσον, η μέλλουσα νύφη από την Βρετανία, που έψαχνε δότη μυελού των οστών για τον αρραβωνιαστικό της, τα κατάφερε τελικά και μετά την προσπάθεια που ξεκίνησε μέσα από το διαδίκτυο βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο που θα χαρίσει στον αγαπημένο της την ελπίδα για τη ζωή.

Όπως έχει γράψει το star.gr, η Κέιτ βρισκόταν στην άλλη άκρη του κόσμου, όταν της τηλεφώνησε ο αρραβωνιαστικός της και της ανακοίνωσε ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου.

nyfi1.jpg

Η κοπέλα έχασε τον κόσμο όταν έμαθε τα άσχημα νέα και ξεκίνησε έναν μαραθώνιο μέσα από το διαδίκτυο, ώστε να καταφέρει μέσα σε 60 μέρες να βρει τον κατάλληλο δότη για τον αγαπημένο της.

Οι προσευχές της τελικά εισακούστηκαν και ο κατάλληλος δότης βρέθηκε. Μάλιστα οι υπεύθυνοι του ιδρύματος «Άντονι Νόλαν», αποκάλυψαν ότι η ανταπόκριση ήταν τεράστια, με αποτέλεσμα τώρα να έχουν μεγάλες πιθανότητες να βρουν συμβατό δότη και άλλοι ασθενείς με λευχαιμία.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, οπότε τώρα νιώθουμε όλοι μεγάλη ανακούφιση. Ξέρουμε ότι έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο δρόμο και ότι η μεταμόσχευση είναι μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, αλλά και μόνο που βρέθηκε συμβατός δότης είναι η ώθηση που θέλαμε», είπε η Κέιτ.

nyfi2.jpg

Ο αρραβωνιαστικός της θα υποβληθεί στη μεταμόσχευση τον Ιούνιο και προς το παρόν υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

Τόσο η Κέιτ, όσο και ο Μπράντον ευχαριστούν τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους και έσπευσε να βοηθήσει, ενώ αν όλα πάνε καλά θα προχωρήσουν και στον γάμο τους.

Μέχρι τότε, η Κέιτ θα είναι στο πλευρό του αγαπημένου της, κάνοντας ότι περνά από το χέρι της για να μην ζήσει ξαν�� το�� ίδιο εφιάλτη που έζησε με τον πατέρα της.