​Η Ελένα Ριμπολόβλεβα, η πρώην σύζυγος του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, του ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας AS Monaco αλλά και του Σκορπιού, φαίνεται να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη πρώην σύζυγος, αφού έλαβε περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3,295 δισεκατομμύρια ευρώ) ως διατροφή, για να πνίξει την στενοχώρια της, μετά τον χωρισμό τους, όπως αποφάσισε το δικαστήριο την περασμένη εβδομάδα στη Γενεύη.

elenanana_632_355.jpg
Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, το πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Γενεύης έδωσε… την μισή από την περιουσία του ζάμπλουτου Ριμπολόβλεφ αλλά και την κηδεμονία της μικρής τους κόρης, στην πρώην σύζυγό του, η οποία κατοικεί στη Γενεύη.

αρχείο λήψης (1).jpg
Το ζευγάρι, που έμεινε μαζί για… 23 ολόκληρα χρόνια και είχε ζήσει στην Κύπρο, βρισκόταν σε διάσταση από το 2008, σύμφωνα με τους όρους του διαζυγίου.

newsorama.gr_2014-02-24_22-47-04.jpg
Η Ελένα διεκδικούσε για χρόνια πολλά δισεκατομμύρια δολάρια από τον ιδιοκτήτη του Σκορπιού, του οποίου η περιουσία εκτιμάται στα… 9 δισεκατομμύρια δολάρια!!!

αρχείο λήψης (3).jpg
Πως έγινε πλούσιος ο Ριμπολόβλεφ

Ο ευκατάστατος άντρας έκανε περιουσία από ένα λίπασμα, το οποίο ονομάζεται «ποτάσα», πουλώντας την Uralkali, μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες λιπασμάτων στον κόσμο, ενώ απέκτησε την ομάδα Monaco τον ��εκέμβριο του 2011 και ζει στο πριγκιπάτο.

αρχείο λήψης (4).jpg
Στην συνέχεια, αγόρασε το νησί Σκορπιός στην Ελλάδα, που ανήκε στην οικογένεια Ωνάση, μια βίλα στο Μαϊάμι από τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, και άλλη μία από τ��ν ηθοποιό Γουίλ Σμιθ στη Χαβάη, όπως και μια έκταση στο Σεντ Τροπέ, στη νότια Γαλλία.

ribolevleva-8.png
Τα σκάνδαλα τα οποία προέκυψαν μετά τον χωρισμό του ζευγαριού

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγά��ι προκαλεί ντόρο, αφού η Ελένα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της ότι από τότε που ζήτησε το διαζύγιο την παρακολουθούσαν ιδιωτικοί ερευνητές.

ribolevleva-9.png
Από την άλλη πλευρά τον περασμένο Φεβρουάριο η οικογένεια Ριμπολόβλεφ είχε υποβάλει μήνυση εναντίον της Ελένα κατηγορώντας την για την κλοπή ενός κοσμήματος, αξίας 25 έως 30 εκατομμυρίων ευρώ, που ανήκε στην περιουσία της οικογένειας.

ribolevleva-7.png
Η Ελένα είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, αλλά μετά από την πολύωρη ανάκριση της αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να απαγγελθεί καμία κατηγορία εναντίον της.