​Τραγικές αναμνήσεις ξύπνησε η δίκη του 33χρονου άνδρα, Αριχαίνο Χείτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 28 χρόνια φυλάκιση, αφού ΒΙΑΣΕ, δολοφόνησε και ΕΦΑΓΕ έναν Γερμανό τουρίστα στην Γαλλική Πολυνησία.

Το αρρωστημένο περιστατικό συνέβη το 2011 και προκάλεσε παγκόσμιο σοκ όταν έγινε γνωστό από την σύντροφο του άτυχου άνδρα, στην οποία ο δράστης επίσης επιτέθηκε σεξουαλικά. Όπως κατήγγειλε η ίδια η γυναίκα την κρατούσε δεμένη σε ένα δέντρο στη ζούγκλα, όμως εκείνη κατάφερε να δραπετεύσει, και να ενημερώσει τις Αρχές.

£££Cannibal-Killer.jpg
Ο δράστης αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως σκότωσε τον Στέφαν Ραμίν, ενώ βρισκ��ταν σε άμυνα επειδή προσπάθησε να τον βιάσει, ενώ ό,τι έκανε στη γυναίκα του, το έκανε γιατί ήθελε να πάρει εκδίκηση, όμως δεν έπεισε τις αρχές!

Ο 33χρονος φαίνεται να έχει τόσο κανιβαλικές, όσο και ομοφυλοφιλικές τάσεις, ενώ σύμφωνα με τους ψυχολόγους που τον εξέτασαν, είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρός.

PAY-Cannibal-Killer (2).jpg
Σύμφωνα με τους δικαστές ο κατηγορούμενος επιτέθηκε σεξουαλικά στον Γερμανό τουρίστα, τον οποίο στη συνέχεια σκότωσε και… έψησε, ενώ παρέσυρε τη σύντροφό του στη ζούγκλα, πείθοντάς την πως ο αγαπημένος της είχε ένα ατύχημα. Οι Αρχές ανακάλυψαν μέσα στις στάχτες κόκκαλα από γνάθο, δόντια, αλλά και μεταλλικά κομμάτια που πιστεύεται ότι ήταν τα σφραγίσματα του 40χρονου, ο οποίος τεμαχίστηκε!

PAY-Cannibal-Killer.jpg