Άσχημα νέα περίμεναν ένα ζευγάρι από την Νότια Ουαλία που είχε προγραμματίσει να κάνει τον γάμο του τον Σεπτέμβριο στην αίθου��α του δημαρχείου στο Κάρντιφ. Το ζευγάρι τα είχε όλα κανονισμένα για την μεγάλη μέρα, όταν μια μέρα τους τηλεφώνησαν από το δημαρχείο για να τους πουν ότι θα πρέπει να αλλάξουν την ημερομηνία του γάμου τους.

Ο λόγος; Μα το γεγονός ότι εκείνη την μέρα θα δειπνήσει στο δημαρχείο ο Μπαράκ Ομπάμα στο πλαίσιο μιας Συνόδου Κορυφής που θα γίνει στο Νιούπορτ.

zeugari1.jpg

Οι υπάλληλοι του δημαρχείου λοιπόν του Κάρντιφ κανόνισαν ο γάμος του ζευγαριού να γίνει σε ένα άλλο κτίριο που ανήκει στον δήμο, κι έτσι το ζευγάρι γλίτωσε τουλάχιστον την ριζική αλλαγή των σχεδίων του.

«Έλαβα ένα γράμμα από το δ��μαρχείο που έλεγε ότι λόγω της Συνόδου Κορυφής που θα γίνει στο δημαρχείο τον Σεπτέμβριο, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση στο κτίριο. Με το που διάβασα την πρώτη παράγραφο παρά λίγο να λιποθυμήσω. Σκέφτηκα ότι δεν έχω τα χρήματα να αλλάξω τα πλάνα μας και ότι ειδοποιηθήκαμε πολύ αργά, αφού τα είχαμε κανονίσει όλα», είπε η Κριστίν για την περιπέτειά τους.

zeugari2.jpg

Το ζευγάρι τώρα στέλνει νέες προσκλήσεις στους φίλους και στους συγγενείς με τις οποίες τους ενημερώνει για την αλλαγή του σημείου που θα γίνει η δεξίωση του γάμου.

Έστειλαν μάλιστα πρόσκληση και στον ίδιο τον Μπαράκ Ομπάμα, ώστε να παραβρεθεί μετά την σύνοδο.

zeugari3.jpg

«Έστειλα ένα e-mail μέσω της σελίδας του Λευκού Οίκου στο διαδίκτυο, στο οποίο έγραφα στον πρόεδρο Ομπάμα ότι δεν πειράζει που μας αναστάτωσε τα σχέδια και ότι τον καλώ εκείνον και την οικογένειά του στον γάμο», είπε.

zeugari4.jpg

Τώρα αν ο Αμερικανός πρόεδρος θα παραβρεθεί είναι άλλο θέμα. Πάντως η Κριστίν θα κάνει τον γάμο που ονειρευόταν, απλά σε άλλο μέρος.