​Τον απόλυτο πανικό δημιούργησαν χιλιάδες μέλισσες στο κέντρο του Λονδίνου! Όμως τον χειρότερο εφιάλτη της έζησε μια νεαρή κοπέλα την ώρα που περνούσε μπροστά από την βιτρ��να καταστήματος ρούχων: της επιτέθηκε σμήνος μελισσών!

bees3-470.jpg
Η άτυχη κοπέλα παγιδεύτηκε κυριολεκτικά! Οι μέλισσες είχαν κάνει την δική τους φωλιά πάνω στο τζάμι της βιτρίνας σε σημείο όπου οι υπάλληλοι είχαν τοποθετήσει μία επιγραφή για τις εκπτώσεις.

bees4-470.jpg
Το ίδιο άτυχος ήταν ένας φοιτητής, ο οποίος είχε αντίστοιχο περιστατικό, όταν είδε το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του καλυμμένο από χιλιάδες μέλισσες, ευτυχώς ο ίδιος δεν τραυματίστηκε.

bees-470.jpg
«Πιστεύω ότι όλες έφυγαν, παρόλα αυτά κάθε φορά θα ελέγχω το αυτοκίνητο, πριν μπω», δήλωσε ο νεαρός.

Ωστόσο, ο Βρετανικός Μελισσοκομικός Συνεταιρισμός, ο οποίος βρέθηκε στα σημεία όπου έγιναν οι επιθέσεις, υποστηρίζει πως είναι η φύση τους τέτοια, που ψάχνουν για λουλούδια και για χρώματα, ενώ δικαιολόγησε την κατάσταση τονίζοντας πως οι μέλισσες έλκονται από τα υπεριώδη χρώματα και αυτός είναι ο λόγος που έδειξαν προτίμηση στην πράσινη επιγραφή του γνωστού καταστήματος αλλά και στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο.