​Άνδρας ήταν τελικά ο πολίτης στον οποίο επιτέθηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του έκανε κεφαλοκλείδωμα.

Ο νεαρός μάλιστα Τανέρ Κουρουτσά μίλησε σε τουρκικό κανάλι και είπε ότι περιμένει από τον Τούρκο πρωθυπουργό ένα συγγνώμη.

«Δεν ήμουν ανάμεσα στους διαδηλωτές. Bρισκόμουν μέσα στο σουπερμάρκετ και από τύχη βρέθηκα πρόσωπο με πρόσωπο με τον πρωθυπουργό. Εκείνη τη στιγμή οι άνδρες ασφαλείας του άρχισαν να με σπρώχνουν και δυστυχώς ο κ. Ερντογάν έκανε κάτι κατά λάθος. Με χαστούκισε στο πρόσωπο την ώρα που υποχωρούσα επειδή ήταν οργισμένος με τους διαδηλωτές και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό του», είπε.

Όπως δήλωσε, από το χαστούκι έπεσε στο πάτωμα, όμως δεν έχει πρόθεση να καταθέσει μήνυση εναντίον του Ερντογάν.

«Δε νομίζω ότι το έκανε επίτηδες. Ελπίζω να το μετανιώνει. Δεν θα κάνω μήνυση στον πρωθυπουργό παρά μόνο περιμένω μια συγγνώμη. Περιμένω απλώς μια συγγνώμη», είπε.

Όπως έγραψε και στο star.gr, την Παρασκευή ήρθαν στο φως δύο νέα βίντεο στα οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο Ερντογάν να αρπάζει από το λαιμό τον πολίτη και να του λέει «γιατί δεν φεύγεις από εδώ σπέρμα του Ισραήλ».