​Φύλακα άγγελο θα πρέπει να είχε ο μόλις ενός έτους Μούσα Ντέιμπ, ο οποίος έπεσε από μπαλκόνι του 11ου ορόφου, στο κτίριο όπου ζει με την οικογένειά του, στη Μινεάπολις, και… επέζησε!!!

αρχείο λήψης (1).jpg
Το αγοράκι καθόταν μαζί με τον πατέρα του στο μπαλκόνι το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο μπαμπάς του πήγε στο δωμάτιο να φέρει κάτι και το παιδάκι γλίστρησε από τα κάγκελα και βρέθηκε στο κενό.

«Είναι ένα θαύμα. Είναι ένα δώρο θεού προς την οικογένειά του. Δεν είναι συχνό τα παιδιά να επιζούν από μία τέτοια πτώση και μάλιστα χωρίς σημαντικές εγκεφαλικές βλάβες. Αν επρόκειτο για σας ή για μένα θα είχαμε σκοτωθεί», δήλωσε η γιατρός, Τίνα Σλάσερ, στο Hennepin County Medical Center, όπου το μικρό αγοράκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

αρχείο λήψης (3).jpg
Το ανήλικο παιδάκι αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, έχει σπάσει και τα δύο του χέρια, έχει μώλωπες στους πνεύμονες, σπασμένη πλάτη και έχει πάθει διάσειση.

Οι γιατροί λένε πως είναι νωρίς για να εκτιμηθεί αν θα αντιμετωπίσει μακροπρόθεσμα επιπλοκές. Προς το παρόν το μωρό είναι ναρκωμένο και οι αρχικοί φόβοι πως έχει σπάσει το κρανίο του διαψεύστηκαν.

αρχείο λήψης.jpg

Την ίδια στιγμή, οι γονείς του είναι σε άθλια κατάσταση γιατί νιώθουν τρομερές τύψεις ενώ συγγενείς τους υποστήριξαν σε τοπικά μέσα ότι επισκέπτονται ψυχολόγο ώστε να καταφέρουν να ξεπεράσουν το σοκ.