​Παγώνει το αίμα η φάρσα που οργάνωσαν δύο φαρσέρ από την Ιταλία στο υπόγειο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου με πρωταγωνιστή έναν… αιμοσταγή κλόουν.

clown1.jpg

Ο Ματέο και ο Ντιέγκο, οργανώνουν φάρσες, τις οποίες μαγνητοσκοπούν από την εποχή που ήταν φοιτητές, όμως άρχισαν να τις ανεβάζουν στο YouTube από τον περασμένο Ιούλιο.

Το τριών λεπτών βίντεο της φάρσας, το οποίο μέχρι στιγμής έχει κάνει πάνω από τρία εκατομμύρια views δείχνει έναν τρομακτικό κλόουν να τρομάζει ανυποψίαστους περαστικούς με τα βίαια ένστικτά του.

clown2.jpg

Στην πρώτη φάρσα ο κλόουν κρύβεται πίσω από μια γωνία σε ένα άδειο πάρκινγκ έχοντας στα πόδια του μια κούκλα που μοιάζει με πτώμα. Όταν δύο άνδρες τον πλησιάζουν, ο κλόουν συνθλίβει το κεφάλι της κούκλας με μια βαριοπούλα και πετάγεται παντού κόκκινη μπογιά.

clown3.jpg

Ο Κλόουν αρχίζει να γελά υστερικά και οι περαστικοί πανικόβλητοι το βάζουν στα πόδια, ουρλιάζοντας από τον τρόμο.

clown4.jpg

Αυτή είναι η πρώτη από τις τέσσερις φάρσες που έχουν οργανώσει οι δύο Ιταλοί. Ο Ματέο υποστηρίζει ότι τα βίντεο αυτά ήταν πάρα πολύ δύσκολο να τα γυρίσουν και χρειάστηκαν δέκα μέρες για να τα προετοιμάσουν.

clown5.jpg

Συνήθως στην εκτέλεση μιας φάρσας πάνε οι δύο φίλοι, όμως όταν έχουν ετοιμάσει κάτι ιδιαίτερα δύσκολο και επικίνδυνο, όπως η φάρσα με τον κλόουν πηγαίνουν περισσότερα άτομα.

Πάντως, οι Ιταλοί φαρσέρ δεν έκαναν τη συγκεκριμένη φάρσα σε παιδιά, σε ανθρώπους με ζώα, σε άτομα άνω των 40 και σε κορίτσια.

clown6.jpg

Όπως λένε όταν αποκαλύπτουν στα θύματά τους ότι πρόκειται για φάρσα και δεν έγιναν μάρτυρες ενός στυγερού εγκλήματος, εκείνοι ηρεμούν και το αντιμετωπίζουν με χαμόγελο.