​Η αστυνομία στην Ισπανία έπεσε από τα «σύννεφα» όταν συνέλαβε έναν Βρετανό εκατομμυριούχο, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε… χαρέμι!

Μάλιστα, το χαρέμι του αποτελούνταν 9 νεαρές γυναίκες, οι οποίες παρά τη θέλησή τους, κρατούνταν στην πολυτελή έπαυλή του στο θέρετρο Μαρμπέλα.

Ο 56χρονος Shoja Shojai, φέρεται να είχε γνωρίσει τις περισσότερες από τις ερωμένες του στο Λονδίνο.

spain-1-470.jpg
Ο πλούσιος άνδρας συστηνόταν ως μεγιστάνας των πετρελαίων και «κολλητάρι» του Μπαράκ Ομπάμα και του Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ φαίνεται να υποσχόταν στις νεαρές γυναίκες, οι οποίες ήθελαν να γίνουν μοντέλα, ότι μπορεί να τους ανοίξει την πόρτα για να εισβάλλουν στον χώρο της μόδας.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του σύγχρονου «Άραβα» μετά από καταγγελία μίας εκ των συζύγων του, για ενδοοικογειακή βία.

Μάλιστα ο 56χρονος «γυναικάς» είχε αποκτήσει με τις ερωμένες του… 7 παιδιά ηλικίας από 9 μηνών έως 7 ετών.

spain-2-470.jpg
Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γυναικών, τις ανάγκασε να τον ακολουθήσουν στην Ισπανία, στο παλάτι αραβικού στιλ που διατηρεί, με «πλαστές» υποσχέσεις, απειλές αλλά και σωματική βία. Ανέφεραν επίσης ότι τις άφηνε να βγαίνουν από το σπίτι μόνο με τη συνοδεία οδηγών και ειδικής ασφάλειας και υπό τον προϋπόθεση ότι γνώριζε πού ακριβώς πήγαιναν και τι ώρα θα επέστρεφαν. Βίωναν δηλαδή μια σύγχρονη φυλακή!

Οι αρχές δήλωσαν ότι στο σπίτι του 56χρονου, όπου πραγματοποίησαν έρευνες, βρήκαν και φάρμακα τα οποία χρησιμοποιούνται για… βιασμούς.

spain-4-470.jpg
Να σημειωθεί ότι ο 56χρονος αρνείται τις κατηγορίες ενώ υποστηρίζει ότι οι γυναίκες εργάζονταν στις επιχειρήσεις του και συναινούσαν στις σεξουαλικές επαφές μαζί του.

Πληροφορίες θέλουν τον άνδρα να υπονόησε ότι έπεσε θύμα κλοπής από εκείνες και να ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει την απώλεια λιρών, κοσμημάτων, έργων τέχνης και περσικών χαλιών.

Την ίδια στιγμή ένας από τους εργαζόμενους στην έπαυλή του, τον υπερασπίστηκε και δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι δεν πιστεύει πως οι γυναίκες κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.

spain-3-470.jpg
Οι γείτονες πάντως ανέφεραν ότι δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε στο «χρυσό κλουβί» και πως ο 56χρονος δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα.

Ο Βρετανός εκατομμυριούχος, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, όσο συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών, ενώ στις γυναίκες θα παρασχεθεί ειδική ψυχολογική στήριξη.