​Τι μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να σύρει τον καλό της στην εκκλησία; Μέχρι και θετικό τεστ εγκυμοσύνης αγοράζει για να τον δέσει για τα καλά.

Στις ΗΠΑ έχει στηθεί ολόκληρη φάμπρικα με τις απελπισμένες wannabe νύφες να καταφεύγουν στο διαδίκτυο για να αγοράσουν ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης μόλις με 8 ευρώ.

Τελευταία μόδα μάλιστα είναι έγκυες να πωλούν τα ούρα τους, ώστε η εξέταση να είναι πιο αληθοφανής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS γυναίκες που θέλουν απελπισμένα να ντυθούν νυφούλες, αλλά ο γαμπρός αντιστέκεται δεν διστάζουν να προσεγγίσουν εγκύους για να αγοράσουν ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

«Με προσέγγισε μια γυναίκα που ήθελε να κάνει τον σύντροφό της να πιστέψει ότι είναι έγκυος. Θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει», είπε μια έγκυος από το Ντάλας.

Μέχρι και αγγελίες ανεβάζουν εγκυμονούσες που πουλάνε με το ανάλογο αντίτιμο τα… ούρα τους.

«Είμαι έγκυος και μπορώ να σου πουλήσω ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης. Θα το κάνω αμέσως μόλις είσαι έτοιμη να το αγοράσεις. Θα καταφέρεις να κάνεις τον φίλο σου να σου κάνει πρόταση γάμου; Κάνε παιχνίδι στη μαμά, στον μπαμπά ή στους φίλους σου. Πραγματικά δεν με νοιάζει τι θα το κάνεις», γράφει μία από αυτές τις αγγελίες.

Πάντως εκτός από τον γάμο, τέτοιες τακτικές έχουν οδηγήσει και στο… διαζύγιο αφού αρκετές ερωμένες έχουν χρησιμοποιήσει ψεύτικα τεστ εγκυμοσύνης για να εκβιάσουν τους συντρόφους τους και να τους κάνουν να χωρίσουν.