​Παγκόσμιο σοκ προκάλεσε η δημοσιοποίηση ενός περιστατικού, που αφορά έναν έφηβο από την Ινδία, ο οποίος έκοψε τη γλώσσα του με μια λεπίδα μέσα σε ιερό ναό, μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων έκπληκτων, με το αποτρόπαιο θέαμα, προσκυνητών, για να την προσφέρει… στο Θεό Σίβα!!!

Ο 17χρονος Lalmohan Soren βρισκόταν στο ναό Mahedevgarha στην περιοχή Dugda της πολιτείας Τζαρκάντ της Ινδίας, όταν αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ακραία εκδήλωση λατρείας.

glossaa.jpg
Οι προσκυνητές είδαν ένα κομμάτι από τη γλώσσα του νεαρού να είναι μέσα σε ένα μπολ ��νάμεσα στα πόδια του, με ένα σημείωμα που έγραφε το εξής: «Έκοψα τη γλώσσα μου και την πρόσφερα στο Θεό Σίβα. Σας παρακαλώ να μην με πετάξετε έξω από το ναό. Θέλω απλά να καθίσω εδώ, στα πόδια του Θεού».

glossa1 (1).jpg
Αμέσως ενημερώθηκε ο υπεύθυνος του ναού για την ανατριχιαστική πράξη, ο οποίος έπεισε τον 17χρονο να πάει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί προσπάθησαν να επανακολλήσουν τη γλώσσα του, όμως η επέμβαση δεν ήταν επιτυχής και ο έφηβος πήρε εξιτήριο έπειτα από λίγες μέρες. Ο Lalmohan δεν μπορεί να μιλήσει και τρέφεται ΜΟΝΟ με υγρά, ενώ δηλώνει περήφανος για την «θυσία» του.

glossa4.jpg
Η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη από την απόφασή του να κόψει την γλώσσα του, όμως δέχονται την επιλογή του. «Ο γιος μου ασκεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα από πολύ μικρό παιδί. Τον ενδιέφεραν πάντοτε τα τελετουργικά, όμως δεν πίστευα ποτέ ότι μια μέρα θα έκοβε τη γλώσσα του για να ευχαριστ��σει τους θεούς» δήλωσε η μητέρα του, σε τοπικά μέσα!

glossa2.jpg