​Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο κόσμου, στο οποίο φαίνεται μια μάνα να σπρώχνει τα 2 ανήλικα αγγελούδια της από το παράθυρο του σπιτιού τους, στον 4ο όροφο, με σκοπό να τα σώσει από την φωτιά που είχε ξεσπάσει στην πολυκατοικία, όπου διέμεναν.

Η 36χρονη Mila Aksakova, κάτοικος της κωμόπολης Energetic, στη Ρωσική Δημοκρατία του Baskkortostan, εγκλωβίστηκε μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά της, στην «πύρινη κόλαση» ενώ δεν υπήρχε καμία οδός διαφυγής, αφού κατακάηκαν οι σκάλες αλλά και οι εσωτερικοί διάδρομοι.

Η απελπισμένη γυναίκα δεν είχε τρόπο να ξεφύγει από την φωτι�� έως ότου οι γείτονές της, περίπου 140 άτομα, έδεσαν... σεντόνια και έφτιαξαν ένα είδος «στρώματος» ασφαλείας!!!

Τότε, η 36χρονη δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, δεν δίστασε και πέταξε στο κενό, τον 4χρονο γιο της Βάνια και την 13χρονη κόρη της Ναταλία.

Τα παιδιά ούρλιαζαν τρομοκρατημένα, ενώ ευτυχώς προσγειώθηκαν με ασφάλεια και χωρίς να πάθουν το παραμικρό στα σεντόνια.

Η γενναία μητέρα, δεν πήδηξε μετά από τα παιδιά της, για καλή της τύχη όμως γλίτωσε από την πύρινη λαίλαπα, καθώς οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν, πριν συμβεί το μοιραίο.