​Ο Colton Burpo όταν ήταν μόλις τεσσάρων χρονών βρέθηκε μια ανάσα πριν από τον θάνατο, αφού έπαθε περιτονίτιδα. Μετά το χειρουργείο, οι γιατροί μίλησαν για ένα πραγματικό θαύμα, ενώ τέσσερις μήνες αργότερα ο μικρούλης άρχισε να λέει στους γονείς του ότι ��ήγε στον παράδεισο.

paidi2.jpg

Οι γονείς του άρχισαν να πιστεύουν ότι κάτι δεν πάει καλά, όταν τους είπε ότι θα πρέπει να πληρώσουν τον χειρουργό και όχι το νοσοκομείο, γιατί ο Χριστός τον χρησιμοποίησε για να τον σώσει.

Κατά τη διάρκεια μιας κηδείας μάλιστα, ο Colton άρχισε να φωνάζει ότι ο νεκρός δεν πρέπει να πάει στον παράδεισο, αν δεν έχει στην καρδιά του τον Χριστό.

paidi1.jpg

Οι γονείς θορυβήθηκαν ακόμα περισσότερο, όταν ο μικρούλης τους εξήγησε με κάθε λεπτ��μέρεια τι έγινε μέσα στο χειρουργείο. Είπε ότι βγήκε από το σώμα του και είδε τη μαμά του να κλαίει και τον μπαμπά του να τα βάζει με τον Θεό.

Μέχρι και ��τι είδε την αδελφούλα του που πέθανε στην κοιλίτσα της μαμάς του, είπε ότι είδε, κάτι που δεν γνώριζε, αλλά και τον παππού του πατέρα του, ο οποίος είχε πεθάνει όταν εκείνος ήταν στην ηλικία του.

paidi3.jpg

Η ιστορία του μικρού Colton, το 2003 είχε απασχολήσει πολύ τα μέσα ενημέρωσης και όλοι ήθελαν να μιλήσουν με τον μικρούλη που γνώρισε τον Θεό. Μάλιστα ενώ στην αρχή αρκετοί κορόιδευαν τον μικρό, με την επιμονή και την στήριξη ��ων γονιών του κατάφεραν να τον αποδεχτούν.

paidi4.jpg

Τώρα η ιστορία του συγκλόνισε και το Hollywood κι έτσι μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη.

Ο ίδιος, 15 χρονών πια, συνεχίζει να πιστεύει πολύ στον Χριστό και φροντίζει να είναι… καλό παιδί, όπως του είπε ο Χριστός, όταν τον συνάντησε στον παράδεισο.