​Ένα σοκαριστικό βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου, το οποίο δείχνει έναν σκύλο της αστυνομίας να… δαγκώνει άνθρωπο στον λαιμό και να τον σέρνει στον δρόμο!!!

Το εφιαλτικό περιστατικό, το οποίο απαθανάτισε ένας περαστικός με το κινητό του τηλέφωνο, συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (03-05-14) στην πόλη Γουέστον-Σούπερ-Μάρε της Νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στην συγκεκριμένη γειτονιά για να θέσει υπό έλεγχο ένα καυγά, ενώ παραμένει άγνωστο το γιατί η κατάσταση είχε τραγική κατάληξη.

Όπως βλέπετε, ο σκύλος ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αρπάζει από τον λαιμό ένα ημίγυμνο άντρα τον οποίο είχαν συλλάβει οι αστυνομικοί και τον ΣΕΡΝΕΙ στο έδαφος!!! «Ω, Θεέ μου, του δαγκώνει το κεφάλι!», ακούγεται να ουρλιάζει τρομοκρατημένος ένας περαστικός.

Εκπρόσωποι του αστυνομικού τμήματος της περιοχής μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσε αυτή η ανατριχιαστική ιστορία προσπάθησαν να δικαιολογηθούν, λέγοντας ότι το βίντεο δείχνει μόνο ένα μικρό απόσπασμα από όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς να περιλαμβάνει το πριν και το μετά της σύλληψης.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι εξετάζουν το κατά πόσο η χρήση του σκύλου ήταν «αναγκαία και ενδεδειγμένη».