​Πριν από έναν χρόνο είχε σοκάρει την παγκόσμια κοινότητα η είδηση ότι ένας άνδρας από το Κλίβελαντ είχε απαγάγει και είχε φυλακίσει στο σπίτι του τρεις νεαρές γυναίκες.

Ο απαγωγέας και οδηγός σχολικού λεωφορείου, Άριελ Κάστρο, ομολόγησε ενώ μετά την σύλληψη του αυτοκτόνησε.

Η πρώτη γυναίκα που απήγαγε ο Κάστρο, η Νάιτ μίλησε στην Guardian για την ανατριχιαστική εμπειρία της.

castro_0.jpg
Όλα ξεκίνησαν το 2000 όταν το θύμα ήταν έφηβη και ο δράστης προσφέρθηκε να την πετάξει στο προορισμό της με το αυτοκίνητο του. Η κοπέλα επειδή βιαζόταν να πάει σε μια συνάντηση για την επιμέλεια του γιου της, Τζόι, δέχτηκε.

Βέβαια η κοπέλα κατέληξε να ανεβαίνει τα σκαλιά του σπιτιού του Κάστρο, ενώ εκεί πέρασε 11 ΟΛΟΚΛΗΡΑ χρόνια της ζωής της... φυλακισμένη και μακριά από τα αγαπημένα της πρόσωπα!!!

Στην συνέχεια ο Κάστρο απήγαγε και φυλάκισε άλλες δυο κοπέλες την Αμάντα Μπέρι και την Τζίνα ΝτεΧεσούς.

victim.jpg
Η Νάιτ υποστηρίζει ότι κάθε μέρα βασανιζόταν και προσευχόταν για την απελευθέρωση της.

«Κατά κάποιον τρόπο εύχομαι να μην είχε αυτοκτονήσει!!! Αλλά δεν ήθελε να ζει μετά από όλα αυτά που έκανε. Και το καταλαβαίνω αυτό», πρόσθεσε η μεγαλόψυχη γυναίκα.

«Πρέπει να επιβιώσω, πρέπει να είμαι σε θέση να πω ότι το ξεπέρασα. Και ότι όλο αυτό δεν καθόρισε το ποια είμαι», κατέληξε η κοπέλα, ενώ τόνισε ότι έχει προχωρήσει στη ζωή της και τώρα είναι και πάλι κοντά στους αγαπημένους της ανθρώπους και κυρίως είναι και πάλι μαζί με τον γιό της.