​Την λύπη της για όσα συνέβησαν με τον Bill Clinton εκφράζει η Monica Lewinsky και, σε άρθρο της, μιλά για τον περίφημο «λεκέ» του Αμερικανού προέδρου στο φόρεμά της, 16 χρόνια μετά την «ανάρμοστη σχέση» τους που έγινε παγκόσμιο θέμα συζήτησης!

«Είναι καιρός να γυρίσω σελίδα… Λυπάμαι βαθιά για αυτό που συνέβη ανάμεσα στον προέδρο Clinton και εμένα», γράφει στο περιοδικό «Vanity Fair» η 40χρονη σήμερα Lewinsky.

Έπειτα από περίπου δέκα χρόνια σιωπής, η τότε ασκούμενη στον Λευκό Οίκο εξηγεί: «είναι αλήθεια, το αφεντικό μου με εκμεταλλεύτηκε, όμως, παραμένω απόλυτη σε αυτό τα σημείο: επρόκειτο για μια συναινετική σχέση… Όλη αυτή η αντίληψη περί 'κακοποίησης' δημιουργήθηκε εκ των υστέρων, όταν μετατράπηκα στον αποδιοπομπαίο τράγο για να προστατεύσω την θέση ��σχύος του».

i.2.s-monica-lewinsky-vf-pr.jpg

«Η φήμη σε ορισμένους κύκλους ήταν ότι οι Clintons πρέπει να με είχαν πληρώσει. Όμως τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια», αναφέρει σε άλλο σημείο του άρθρου της η Lewinsky και δηλώνει πως «είναι ώρα να κάψει τον μπερέ και να θάψει το μπλε φόρεμα».

Παράλληλα, η 40χρονη τονίζει πως την δεκαετία του ’90 αρνήθηκε προτάσεις για δουλειά που θα μπορούσαν να την είχαν αποφέρει εκατομμύρια και προτίμησε να μετακομίσει στο Λονδίνο, όπου πήρε πτυχίο στην κοινωνική ψυχολογία στο «London School of Economics», ενώ στη συνέχεια βρέθηκε στο Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη και το Πόρτλαντ, όπου έκανε αιτήσεις για διάφορες θέσεις εργασίας στους τομείς της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.

«Εξαιτίας αυτού που οι εργοδότες χαρακτήριζαν με τακτ ως “ιστορία μου”, δεν ήμουν ποτέ το κατάλληλο πρόσωπο για την θέση» αναφέρει η ίδια και χαρακτηρίζει εαυτόν ως «το πρώτο πρόσωπο ο παγκόσμιος εξευτελισμός του οποίου έγινε κυρίως μέσω του Διαδικτύου».