Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης των οργίων με επιχειρηματία και ανήλικες στη Κύπρο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας!

Οι έρευνες οδηγούν σε νέα στοιχεία τα οποία εξοργίζουν τη κοινή γνώμη αφού στο σπίτι του 59χρονου βρέθηκε ολόκληρο sex shop με ερωτικά βοηθήματα ενώ στις βιντεοταινίες που εντοπίστηκαν απεικονίζονται διάφορα κορίτσια χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν είναι ανήλικες, Κύπριες ή αλλοδαπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες λέγεται ότι η 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, το έκανε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον 35χρονο φίλο του επιχειρηματία, ο οποίος τη μετέφερε μαζί με την 14χρονη από το σπίτι του 59χρονου προς τη Λευκωσία.

Ο 35χρονος φέρεται να χτύπησε τη 15χρονη και να της πήρε τα 150 ευρώ που της είχε δώσει ο επιχειρηματίας ως αμοιβή για τις... υπηρεσίες της.

Αυτό που προκύπτει σχεδόν με βεβαιότητα είναι ότι τόσο η 15χρονη όσο και η 14χρονη που μετείχαν στα όργια έκαναν χρήση «σκληρών» ναρκωτικών από πολύ μικρές. Η μία από τα 10 και η άλλη από τα 12.