​Μια οικογενειακή τραγωδία έλαβε χώρα στην περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο, αφού μητέρα ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία των δυο ανήλικων γιών της.

Η γυναίκα που ήταν άνεργη αρκετό καιρό και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα στο μεγάλωμα των δυο άτυχων παιδιών, αποφάσισε πνίξει τα μικρά αγγελούδια στην μπανιέρα του σπιτιού τους όταν έμαθε οτι ο σύζυγος της έχασε την δουλεία του.

Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατο (03-05-14) στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Την ώρα που απουσίαζε ο σύζυγός της, η 27χρονη γυναίκα, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα, ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, σύμφωνα με ισχυρισμούς της ίδιας στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, αφού ο σύζυγος, είδε την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση να προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και ανακάλυψε τα άψυχα κορμάκια των παιδιών του, αφού η 27χρονη του εκμυστηρεύτηκε την αποτρόπαια πράξη της. Να σημειωθεί οτι το Σάββατο, η παιδοκτόνος είχε πει στον σύζυγο της, οτι τα παιδιά κοιμόντουσαν, οπότε ο άνδρας δεν υποψιάστηκε το παραμικρό.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, η γυναίκα είπε: «Σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια. Ήταν η μόνη λύση ώσ��ε τα παιδιά μου να μην είναι δυστυχισμένα, εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης που αντιμετωπίζουμε εδώ και καιρό.»

Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση.