​Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον 59χρονο Κύπριο επιχειρηματία, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες 15χρονης, ότι την απήγαγε και την βίασε. Η αστυνομία έχει στα χέρια της εκατοντάδες βιντεοκασέτες και DVD, στις οποίες ο επιχειρηματίας έχει καταγράψει τις σεξουαλικές του συνευρέσεις με ανήλικες, ενώ και μια 14χρονη, η οποία εκπορνευόταν τον καίει με την κατάθεσή της.

Η 14χρονη κατέθεσε την Κυριακή στην αστυνομία και επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της 15χρονης. Το ανήλικο κορίτσι εντοπίστηκε στη Λευκωσία και μετέβη στην Λάρνακα μαζί με τους γονείς της. Εκεί παραδέχθηκε μπροστά στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε χρήση κοκαΐνης και εκπορνευόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Όπως είπε, δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με τον 59χρονο Κύπριο επιχειρηματία και τον 35χρονο φίλο του, ο οποίος λειτουργούσε ως ενδιάμεσος κρίκος που έφερνε σε επαφή την ανήλικη μαζί του.

Η 14χρονη είπε επίσης ότι ο 35χρονος ασκούσε μεγάλη επιρροή πάνω της, αφού ήταν εκείνος που την προμήθευε με την δόση της, ενώ ο 59χρονος επιχειρηματίας της έδινε διάφορα χρηματικά ποσά, έως 150 ευρώ κάθε φορά που συνευρίσκονταν ερωτικά.

Ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη δικαστική έρευνα για να εξακριβωθεί πόσο καιρό γίνονταν τα όργια με ανήλικες στο σπίτι του επιχειρηματία, κι αν ο 35χρονος ενεργούσε ως προαγωγός κι άλλων κοριτσιών.

Οι δύο άνδρες είναι προφυλακισμένοι, με τον 59χρονο να κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας.

Ο 35χρονος κατηγορείται για εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.