​Όσο περνάνε οι ώρες, όλο και πιο σκληρές φώτο αλλά και video βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το μακελειό που έγινε στην Ουκρανία.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, δεκάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με φρικτό τρόπο, όταν το κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό πυρπολήθηκε πιθανότατα από κοκτέιλ μολότοφ, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι που είχαν βρει καταφύγιο μέσα σε αυτό, είτε να καούν ζωντανοί, είτε να πεθάνουν από ασφυξία.

oukrania1.jpg
Στις παρακάτω φωτογραφίες, των οποίων το περιεχόμενο είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡ��, βλέπετε τα τραγικά αποτελέσματα του εμφυλίου πολέμου που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία μεταξύ φιλορώσων και διαδηλωτών υπέρ της Ουκρανίας.

αρχείο λήψης (1).jpg
Συνολικά 42 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οι περισσότεροι μέσα στο φλεγόμενο κτίριο των Συνδικάτων, όπου κατέφυγαν για προστασία από τις μάχες που είχαν ξεσπάσει στο δρόμο. Ανάμεσα τους, και πολλά γυναικόπαιδα.

αρχείο λήψης.jpg
Το σοκαριστικό, είναι πως NEO VIDEO το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από το Russia Today, απεικονίζει έναν άνδρα με αλεξίσφαιρο και περιβαχιόνιο στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, να πυροβολεί πολλές φορές προς το κτίριο των Συνδικάτων, παρά το γεγονός ότι αυτό ήδη φλέγεται!

Στη συνέχεια, φαίνεται να μιλά σ��ο τηλέφωνο και να λέει πως πρέπει να αντιμετωπίσουν αντικυβερνητικούς διαδηλωτές, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι ένας από τους ηγέτες του κινήματος κατά του Γιανουκόβιτς και των διαδηλώσεων στην πλατεία Μαϊντάν.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο σενάριο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, θέλει το μακελειό να ξεκίνησε από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!

Οι διαδηλωτές υπέρ της Ουκρανίας, λέγεται πως δέχθηκαν επίθεση ενώ πήγαιναν προς το γήπεδο από φιλορώσους διαδηλωτές, καλά εξοπλισμένους με κουκούλες και κράνη.

Στο ημίχρονο του αγώνα όμως, πολλοί διαδηλωτές υπέρ της Ουκρανίας, κατευθύνθηκαν στην πλατεία όπου οι φιλορώσοι είχαν κατασκηνώσει από τα μέσα Μαρτίου, έξω από το πέτρινο κτίριο στο οποίο στεγάζονταν τα συνδικάτα, με τους αυτόπτες μάρτυρες να αναφέρουν πως το αγριεμένο πλήθος άρχισε να καταστρέφει και να βάζει φωτιές στις σκηνές. Οι φιλορώσοι κατάφεραν να φύγουν αλλά επέλεξαν να καταφύγουν στο κτίριο των συνδικάτων, με τα αποτελέσματα που όλοι ξέρουμε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.