​Το ένα μετά το άλλο ξεσπούν τα ερωτικά σκάνδαλα για τον Γάλλο Πρόεδρο, Φρανσουά Ολάντ, που έχει χάσει τον ύπνο του έπειτα από τις πολύκροτες αποκαλύψεις για την κρυφή σχέση που διατηρούσε με την γοητευτική ηθοποιό, Ζουλί Γκαγιέ.

Τώρα, τα ξένα μέσα υποστηρίζουν ότι ο Ολάντ χώρισε με την ηθοποιό και θέλει να τα ξαναβρεί με την… επί 10 χρόνια σύντροφο του!!!

Η Γκαγιέ, φαίνεται να είπε σε φίλους τη��, ότι παράτησε τον Ολάντ, στα "κρύα του λουτρού", επειδή δεν άντεχε την πίεση των μέσων ενημέρωσης για το σκάνδαλο.

Από την άλλη πλευρά ένα βιβλίο που κυκλοφορεί στην γαλλική αγο��ά ένα βιβλίο, αναφέρει πως ο Γάλλος Πρόεδρος, συναντά κρυφά την πρώην του, την 49χρονη Τριερβελέρ, την οποία απατούσε με την όμορφη ηθοποιό.

Πιο συγκεκριμένα το βιβλίο με τίτλο «Ο πρόεδρος που ήθελε να ζήσει τις ζωές του» και το έγραψε η δημοσιογράφος Elise Karlin, γράφει χαρακτηριστικά ότι «ο πρόεδρος είναι και πάλι τρυφερός κι όλο φροντίδα για την πρώην σύντροφό του, την κανακεύει και αφήνει σε εκμυστηρεύσεις του να εννοηθεί ότι τα συναισθήματά του για εκείνην δεν έχουν σβήσει».

Βέβαια δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι ο Ολάντ θέλει πίσω την Τριερβελιέρ μιας και όπως φαίνεται «ξέρει πολλά», ενώ άλλοι το παρουσιάζουν σαν πολιτικό τρικ αφού η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου έχει πιάσει κυριολεκτικά πάτο.

Εμείς πάλι πιστεύουμε ότι ο Ολάντ μάλλον δεν ξέρει τι θέλει…