​Ένα νέο βίντεο έρχεται να ταρακουνήσει την παγκόσμια κοινότητα, περίπου δυο μήνες μετά, την τραγωδία στη Νότια Κορέα, όπου ένα πλοίο έγινε ο "υγρός τάφος" για εκατοντάδες ανθρώπους.

Πρόκειται για ένα βίντεο που τράβηξε ένα από τα αδικοχαμένα παιδιά, πριν το πλοίο βυθιστεί και δείχνει τον πανικό των επιβατών, που αν και καταλαβαίνουν ότι το πλοίο είχε γείρει δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το συγκλονιστικό παιχνίδι της μοίρας.

Τα παιδιά όπως βλέπετε και εσείς ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του πληρώματος, και δεν βγαίνουν από τις καμπίνες τους. Μάλιστα, κάποιοι μαθητές γελάνε γιατί δεν ξέρουν τι συμβαίνει και το αθώο μυαλό τους πιστεύει ότι απλά είναι ένα παιχνίδι και πως όλα θα πάνε καλά. Βέβαια, υπήρχαν μαθητές που ήταν ιδιαίτερα πανικόβλητοι, έκλαιγαν και ζητούσαν σωσίβια.

Στην συνέχεια, ακόμα και τα αγγελούδια που γελούσαν άρχισαν να ουρλιάζουν από τον φόβο που είχε πλημμυρίσει την ψυχή τους. Ένα παιδί είπε χαρακτηριστικά: «Να πάρω τη μαμά μου τηλέφωνο; Μαμά, αυτό μοιάζει σαν το τέλος μου».

Να σημειωθεί ότι πολλοί ήταν οι μαθητές που έστειλαν ανατριχιαστικά μηνύματα αποχαιρετισ��ού στις οικογένειες τους όταν είδαν το τέλος να πλησιάζει, ενώ το βίντεο κλείνει με τη σπαρακτική φωνή ενός αδικοχαμένου μαθητή που ψελλίζει «φοβάμαι».