​«Τώρα δεν με νοιάζει να πεθάνω από καρκίνο γιατί βοήθησα κόσμο» λέει ο 19χρονος Βρετανός, Stephen Sutton ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 3 εκατ. ευρώ για το ταμείο αντιμετώπισης του εφηβικού καρκίνου.
Stephen10.23414sk.jpg
O 19χρονος ο οποίος πάσχει από μη χειρουργήσιμο καρκίνο του εντέρου και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο της νόσου είχε αγγίξει τις καρδιές όλου το πλανήτη καθώς παρότι διαγνώστηκε με αυτή την ασθένεια 3 μέρες πριν κλείσει τα 16 του χρόνια, δεν το έβαλε κάτω αλλά έζησε τη ζωή που του απέμεινε ��το έπακρο. Έκανε πράγματα που πάντα ήθελε να κάνει…΄Έκανε ελεύθερη πτώση, μπάντζι-τζάμπινγκ, τατουάζ, έμαθε τρικ των ζογκλέρ, οδήγησε ηλεκτρικό σκούτερ (Segway), αλλά αμφιβάλλει αν θα προλάβει να επισκεφθεί το Μάτσου Πίτσου στο Περού ή να χορέψει στο βραζιλιάνικο καρναβάλι.
ρεκορ.jpg

Twitter-support.jpg
«Ξέρω πως σε λίγο καιρό δεν θα είμαι στη ζωή, όμως τα λεφτά αυτά θα βοηθήσουν άλλους ανθρώπους και αυτή η σκέψη με κάνει ευτυχισμένο» δηλώνει ο ίδιος.
Stephen4.23414sk.jpg

Εντωμεταξύ, το ίδρυμα επιβεβαίωσε το ύψος του ποσού, καταθέτοντας και αυτό 50.000 στερλίνες στα χρήματα που ο νεαρός κατάφερε να μαζέψει κυρίως από μικρές καταθέσεις ύψους 5 ή 10 στερλινών από ανθρώπους που ενέπνευσε ο Stephen.
Stephen5.23414sk.jpg

Στη σελίδα του στο Facebook ο Stephen Sutton έγραψε: «Σας ευχαριστώ εγώ ο ίδιος και σας ευχαριστώ και για λογαριασμό κάθε νεαρού καρκινοπαθούς που στο μέλλον θα ωφεληθεί από το ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε».

Η δημοσιότητα που έλαβε η περίπτωσή του έκανε εκ��τοντάδες χιλιάδες άτομα να επισκεφθούν την σελίδα του στο Facebook, όπου ο ίδιος φροντίζει να ενημερώνει τους επισκέπτες του για την θεραπεία και τον αγώνα του.
Stephen8.23414skl.jpg
Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη σελίδα του, την Τρίτη νόμιζε ότι ήταν «ξοφλημένος» μετά την κατάρρευση του πνεύμονά του, αλλά επέζησε και από αυτή την περιπέτεια και πρόλαβε να πληροφορηθεί το υπέρογκο ποσό που συγκεντρώθηκε.

Stephen6.23414sk.jpg