​Μετά τη ζωγραφική με το στόμα και τα πόδια έρχεται η ανατρεπτική ζωγραφική με το… αιδοίο! Αν νομίζετε ότι είναι κάποιο αστείο το βίντεο που βλέπετε έρχεται να σας διαψεύσει και να σας αποδείξει τη δύναμη του ΚΟΛΠΟΥ!!!

Η Ελβετή performance artist Μάιλο Μόιρ, βρήκε έναν ξεχωριστό τρόπο να εκφράσει την καλλιτεχνική της φύση! Ανέβηκε λοιπόν, σε ένα μεταλλικό βάθρο ολόγυμνή και έσπρωξε από τον κόλπο της αβγά τα οποία είναι γεμισμένα με μελάνι και ακρυλική μπογιά, μιμούμενη τη διαδικασία της γέννας.

Τα αβγά εκσφενδονίζονται πάνω σε έναν λευκό καμβά δημιουργώντας ένα ανεπανάληπτο έργο, προερχόμενο από τον «εσωτερικό κόσμο» της γυναίκας. Στη συνέχεια διπλώνει τον καμβά σαν ένα σεντόνι και έτσι δημιουργείται ο… πίνακας ζωγραφικής!!!

23-2--6-thumb-large.jpg

Το καλλιτεχνικό όνομα της Μάιλο είναι «PlopEgg» και το εντυπωσιακό θέαμα το προσέφερε στα πλαίσια της Art Cologne 2014 που διοργανώνεται στην Γερμανία.

Η ίδια δηλώνει ότι αυτό το είδος της τέχνης, δηλαδή μια γυναίκα με τα γόνατα λυγισμένα και ο ήχος του αβγού που σπάει στο έδαφος, παραπέμπουν στην ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη «καλλιτέχνης» δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί, μιας και πέρυσι στο πλαίσιο μιας άλλης performance, είχε κυκλοφορήσει όπως την «γέννησε η μανούλα της», χωρίς ίχνος ��ούχων δηλαδή, στα μέσα μαζικής μεταφοράς του Düsseldorf.

Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν και θα το ονομάσουν… τέχνη!