​Μια άκρως συγκινητική σκηνή εκτυ��ίχθηκε στον Λευκό Οίκο, όπου η Michelle Obama είχε μια συνάντηση με τα παιδιά εργαζομένων εκεί.

obama1.jpg

Τα παιδιά βομβάρδισαν την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ με απίστευτες ερωτήσεις, όπως ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό και το αγαπημένο της χρώμα, όμως ένα κοριτσάκι κατάφερε να κερδίσει την προσοχή της.

Το κοριτσάκι σηκώθηκε από την θέση της κρατώντας το βιογραφικό του άνεργου πατέρα της και το έδωσε στην Michelle Obama.

«Θέλω να σας δώσω το βιογραφικό του πατέρα μου που είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια», είπε το μικρό κορίτσι και αμέσως η σύζυγος του Μπαράκ Ομπάμα την έσφιξε στην αγκαλιά της.

obama2.jpg

«Είναι ένα προσωπικό θέμα. Ας πούμε ότι κάνει κάτι για τον μπαμπά της. Εντάξει, το’ χω», της είπε, κρατώντας το βιογραφικό στα χέρια της.

Όταν μάλιστα ολοκληρώθηκε η συνάντηση και η Michelle Obama σηκώθηκε για να φύγει χωρίς να πάρει μαζί της το βιογραφικό, το κορίτσι πλησίασε προς το μέρος της για να της το θυμίσει, χωρίς να αφήσει τίποτα στην τύχη του.

obama3.jpg

Ο Λευκός Οίκος δεν έκανε κανένα σχόλιο για την ταυτότητα του κοριτσιού, όμως σύμφωνα με το Associated Press ονομάζεται Charlotte Bell και είναι 10 ετών.