​Πρώτη ανάρτηση: 23/04/2014, 14:29

Μια πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Λονδίνο, όπου η αστυνομία βρήκε μέσα στην έπαυλη, όπου διέμεναν τρία αδελφάκια με ειδικές ανάγκες νεκρά.

Η τετράχρονη κόρη του Νοτιοαφρικανού τραπεζίτη, Gary Clarence και τα τρίχρονα δίδυμα αδέλφια της, βρέθηκαν νεκρά μέσα στο σπίτι τους το βράδυ της Τρίτης.

mora1.jpg

Φίλοι της οικογένειας δήλωσαν ότι και τα τρία παιδιά αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να περπατήσουν, ούτε να μιλήσουν.

Η αστυνομία συνέλαβε την 42χρονη μητέρα των παιδιών Tania Clarence, ως ύποπτη για την δολοφονία τους, ενώ ο πατέρας τους επιστρέφει άρον άρον από επαγγελματικό ταξίδι στο οποίο είχε πάει με την μεγάλη του κόρη, η οποία είναι οχτώ ετών.

mora2.jpg

Η οικογένεια είχε μετακομίσει στην έπαυλη πριν από εννέα μήνες, αφού πρώτα είχαν κάνει μια μεγάλη ανακαίνιση, βάζοντας ράμπες και ασανσέρ για να μπορούν να κινούνται πιο εύκολα τα παιδιά.

mora3.jpg

Οι γείτονες περιγράφουν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, η 42χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μικροτραυματισμούς και μετά μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Ο πατέρας εργαζόταν σε τράπεζα στο Σίτι του Λονδίνου, ενώ η μητέρα είχε αφιερωθεί στην φροντίδα των παιδιών της. Όλοι μιλούν για δύο ανθρώπους που ήταν πολύ φιλικοί με όλους και οι οποίοι έδειχναν πως τα παιδιά τους ήταν όλη τους η ζωή.

mora4.jpg

Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τι έχει συμβεί και όλοι περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας.