​Η τρέλα λένε δεν πάει στα βουνά και έχουν απόλυτο δίκιο. Τρανταχτό παράδειγμα η 38χρονη Triana Lavey από το Λος Άντζελες, η οποία ξόδεψε περίπου 11.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις για να μπορεί να βγάζει τις τέλειες selfies.

selfie1.jpg

Όπως δήλωσε η ίδια σε εκπομπή του ABC μισούσε το πώς έδειχνε στις φωτογραφίες στο Facebook και στο Instagram, λέγοντας ότι δεν της άρεσε καθόλου το πηγούνι της.

Έτσι λοιπόν, σε μια προσπάθειά της να γίνει πιο φωτογενής και να μοιάζει με μοντέλο έκανε μια πλαστική στο πηγούνι της, στην μύτη και «έφτιαξε» και τα ζυγωματικά της. Δύο χρόνια μετά η ίδια δηλώνει πανευτυχής με τα αποτελέσματα, αλλά και με τις selfies που βγάζει.

selfie2.jpg

«Έχω πλέον το πρόσωπο που ήθελα. Δείχνω σαν τον παλιό μου εαυτό μετά από photoshop. Η παρουσία του καθενός στα social media είναι τόσο σημαντική, όσο και η παρουσία στην καθημερινή ζωή. Είναι μια νόμιμη μέθοδος για να προωθείς τον εαυτό σου», είπε.

selfie3.jpg

Αλλά μην νομίζετε ότι έκανε τις πλαστικές επεμβάσεις και ηρέμησε. Η 38χρονη συνεχίζει να κάνει ενέσεις botox ώστε να φαίνεται φρέσκια και λαμπερή, τονίζοντας ότι γι’ αυτήν είναι μια ανάγκη την οποία καλύπτει κάθε μήνα, όπως πληρώνει το ενοίκιό της και τη βενζίνη της.

selfie4.jpg

Πλέον βγάζει selfies ασταμάτητα και δεν σταματά να θαυμάζει τον καινούργιο της εαυτό.