​Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει έναν ληστή να εισβάλλει και να ψάχνει μέσα στο σπίτι, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές του αστυνομικού τμήματος στο Τέξας. Αυτό όμως που κάνει το συγκεκριμένο βίντεο ιδιαίτερα σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι ο διαρρήκτης γίνεται αντιληπτός από το 2χρονο μωρό της οικογένειας!!!

Το όμορφο αγγελούδι κοιμόταν στην κούνια του αλλά ξύπνησε, επειδή κατάλαβε τη παρουσία του κλέφτη. Βέβαια νόμιζε πως ήταν ο μπαμπάς του και ξανακοιμήθηκε, ενώ οι γονείς του που κοιμόντουσαν στην διπλανή κρεβατοκάμαρα, δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο ο ληστής στέκεται πάνω από την κούνια, παρατηρεί για λίγο τον πιτσιρικά, ενώ στη συνέχεια κλέβει διάφορα αντικείμενα και χρήματα και φεύγει ανενόχλητος.

«Ευτυχώς που δεν έκλαψε το μωρό γιατί τότε θα έτρεχα να δω τι συμβαίνει και φοβάμαι ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είχαν πάρει πολύ άσχημη τροπή. Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης μου. Ένιωθα άρρωστος όταν έβλεπα το βίντεο και φανταζόμουν τι θα μπορούσε να έχει συμβεί...» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 2χρονου αγοριού.