​Μια μητέρα δύο παιδιών καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλακή γιατί δάγκωσε και έκοψε ολόκληρο κομμάτι από το αυτί μιας άλλης, μόνο και μόνο γιατί ζήτησε να αλλάξει το τραγούδι σε μια παμπ που διασκέδαζαν και οι δύο.

gynaika1.jpg

Η Sophia Blackburn έμπηξε τα δόντια της στο αυτί της Stacey Wilkinson κατά τη διάρκεια τρικούβερτου καυγά πάνω στα decks του dj.

Η Blackburn δάγκωσε με τέτοια μανία την άλλη γυναίκα που μέρος του δοντιού της βρέθηκε κολλημένο πάνω στο αυτί της αντιζήλου της, που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

gynaika2.jpg

Η Stacey Wilkinson μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε 35 ράμματα, ενώ αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη δουλειά της γιατί σημαδεύτηκε για μια ζωή τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Οι δύο γυναίκες διασκέδαζαν σε μια παμπ στο δυτικό Γιορκσάιρ πέρσι τον Μάιο, όταν ξαφνικά ξέσπασε άγριος καυγάς για τη μουσική.

Όπως είπε η Wilkinson, ο θείος της ήταν dj εκείνη την βραδιά και της είχε ζητήσει να ξεχωρίσει τρία τραγούδια για το τέλος.

Έπαιζε λοιπόν ένα τραγούδι τον UB40 κι όταν έβαλε το επόμενο τραγούδι, εκείνη εξαγριώθηκε και μου επιτέθηκε.

gynaika3.jpg

Και δεν φτάνει που της δάγκωσε το αυτί, άρχισε να τ��ν γρονθοκοπά με μίσος, ενώ ανέβηκε πάνω της και άρχισε να την χτυπά. Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι όταν δάγκωσε το αυτί της άτυχης γυναίκας, της έκοψε ολόκληρο κομμάτι και μετά το έφτυσε πάνω στην πίστα.

«Έβαλα το χέρι μου στο στόμα της για να την σταματήσω, αλλά αυτή δάγκωσε το δάχτυλό μου», είπε ένας από τους θαμώνες που προσπάθησε να χωρίσει τις δύο γυναίκες.

gynaika4.jpg

Η Willkinson πάντως δεν έχασε μόνο ένα κομμάτι από το αυτί της, αλλά πολύ περισσότερα. Όπως είπε παραιτήθηκε από τη δουλειά της ως νοσοκόμα σε ένα γηροκομείο γιατί δεν ήθελε να πιάνει τα μαλλιά της αλογοουρά και να φαίνεται το αυτί της, ενώ άρχισε να αναπτύσσει μια αγοραφοβία γιατί ένιωθε παραμορφωμένη.