Η περιοχή Shenzhen στην Κίνα είναι γνωστή ως το «χωριό με τις ερωμένες» μιας και εκεί μένουν σε πολυτελή κατοικίες νεαρές παλλακίδες. Τα νεαρά κορίτσια δημιουργούν ερωτικές σχέσεις με ισχυρούς, παντρεμένους άντρες με αντάλλαγμα μια πολυτελή ζωή.

china_22.jpg

Μάλιστα ο ίδιος πλούσιος άντρας μπορεί να έχει παραπάνω από μια ερωμένη μιας και όσο πιο ισχυρός άντρας είναι τόσες περισσότερες ερωμένες… οφείλει να έχει.

Τα εντυπωσιακά κορίτσια φορούν πανάκριβα ρούχα και παπούτσια ενώ κάνουν σπα στα υπερπολυτελή διαμερίσματα που τους μισθώνουν οι «χορηγοί» τους. Όταν οι «θεί��ι» τους όπως αποκαλούν τους πλούσιους ευεργέτες τους, απουσιάζουν για δουλειές, κάνουν παρέα μεταξύ τους ή ψωνίζουν με τα λεφτά των «κοροΐδων». Η μόνη τους υποχρέωση είναι να «χαλαρώσουν» τον εραστή τους τις στιγμές που ξεφεύγει από την δουλειά ή την γυναίκα του.

china2_13.jpg

Εκτός φυσικά από τα διαμερίσματα, οι ερωμένες παίρνουν πανάκριβα δώρα αλλά και τακτικό μισθό χιλιάδων δολαρίων, ενώ οι περισσότερες διατηρούν παράλληλα ερωτικές σχέσεις και με συνομήλικους τους.