«Χείμαρρος» ήταν ο Αυστραλός μεγιστάνας των ΜΜΕ, Ρούπερτ Μέρντοχ, στην πρώτη του συνέντευξη μετά από χρόνια όπου επιβεβαιώνει, μεταξύ άλλων, τις φήμες της παράνομης σχέσης της πρώην γυναίκας του, Γουέντι Ντενγκ, με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

«Το διαζύγιό μου με τη Γουέντι Ντενγκ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ήταν μία επίπονη διαδικασία» υποστηρίζει ο 83χρονος Μέρντοχ, αφήνοντας να εννοηθεί πως το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τους ήταν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

«Όταν ενημερώθηκα για το ερωτικό σημείωμα της Γουέντι προς τον Μπλερ ήρθα σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια ζήτησα από το προσωπικό στο ράντσο μου στην Καλιφόρνια να με ενημερώσει για το αν πράγματι οι δυο τους απολάμβαναν εκεί ρομαντικά διήμερα» υποστήριξε ο Μέρντοχ. Χωρίς να αναφερθεί στα όσα του είπε το προσωπικό, λίγες ημέρες αργότερα, διάβαινε την πόρτα του δικηγόρου του για το διαζύγιο.

Μάλιστα σε σημείωμά της προς τον Τόνι Μπλερ, που ανακάλυψε ο Μέρντοχ, η Γουέντι φαινόταν πολύ ερωτευμένη με τον πρώην προθυπουργό της Βρετανίας. «Μου λείπει τόσο πολύ ο Τόνι. Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του πανέμορφα. Έχει τόσο ωραίο σώμα, έχει υπέροχα πόδια και κ@λο. Είναι ψηλόλιγνος και έχει υπέροχο δέρμα. Λατρεύω τα διαπεραστικά μπλε μάτια του και το αίσθημα κυριαρχίας που βγάζει πάνω στη σκηνή» έγραφε.

Να σημειωθεί ότι η 45χρονη Γουέντι Ντενγκ, παντρεύτηκε το μεγιστάνα των μίντια, Ρούπερτ Μέρντοχ, το 1999. Είχε 38 χρόνια διαφορά με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες: την Γκρέις και τη Χλόη. Μάλιστα, κι ένα από τα e-mails που είχε ανταλλάξει με τον Μπλερ φέρεται να υπέπεσε στην αντίληψη του Μέρντοχ. Έπειτα από 14 χρόνια γάμου, ο Μέρντοχ χώρισε τη Γουέντι Ντενγκ το 2013.