​Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας του πολυεκατομμυριούχου Andrew Bush, από την πρώην σύντροφό του, μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου έκανε διακοπές στην Ισπανία.

montelo1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά την δολοφονία του πρώην συντρόφου της, η Mayka Kukucova έστειλε μήνυμα στους γονείς της μέσω του κινητού της τηλεφώνου, στο οποίο τους έγραφε ότι σκότωσε τον Bush στην προσπάθειά της να προστατέψει τον εαυτό της.

montelo2.jpg

Μάλιστα η Daily Mirror έγραψε ότι το μοντέλο ήταν έγκυος και πήγε στην Ισπανία για να συζητήσει με τον εκατομμυριούχο για το παιδί τους.

montelo4.jpg

«Η Mayka είπε στους γονείς της ότι ήταν έγκυος και ότι πήγε στην Ισπανία για να συζητήσει με τον πρώην σύντροφό της τον οικονομικό διακανονισμό για την ανατροφή του παιδιού. Σύμφωνα με την ίδια, απαίτησε να στηρίξει το αγέννητο παιδί τους οικονομικά κι εκείνος τ��ς επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσει για να προστατέψει τον εαυτό της», γράφει η εφημερίδα.

montelo5.jpg

Την ίδια ώρα, η πρώην σύζυγος του Bush, μαζί με την κόρη τους και την αδελφή του επιχειρηματία πήγαν στην Ισπανία για να παραλάβουν την σορό του και να επιστρέψουν στην Βρετανία.

montelo6.jpg

Με δάκρυα στα μάτια μάλιστα άφησαν λίγα λουλούδια έξω από το δωμάτιο που άφησε την τελευταία του πνοή ο εκατομμυριούχος κι ένα άκρως συγκινητικό σημείωμα.

montelo7.jpg

«Μπαμπάκα μου σε πήραν πολύ γρήγορα μακριά μου. Θα σε αγαπάμε για πάντα και θα σε σκεφτόμαστε συνέχεια», έγραψε η κόρη του που βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.