​Σε τραγική κατάσταση είναι η μητέρα της μικρούλας Chloe Campbell, η οποία απήχθη μέσα από το σπίτι της στο Κουίνσλαντ. Η νεαρή γυναίκα με δάκρυα στα μάτια απευθύνθηκε στον άνθρωπο που άρπαξε την κόρη της, ζητώντας του να την φέρει πίσω.

mitera1.jpg

«Ζω έναν εφιάλτη, από τον οποίο δεν μπορώ να ξυπνήσω. Το μόνο που έχω αυτή τη στιγμή είναι ελπίδα. Ανησυχώ για το παιδί μου. Την σκέφτομαι συνέχεια και προσεύχομαι να γυρίσει σπίτι», είπε κλαίγοντας με λυγμούς η μητέρα και απευθυνόμενη στον απαγωγέα της κόρης της του είπε:

«Είχες τα κότσια να την πάρεις μακριά μας, τώρα να δείξεις ότι έχεις κότσια και να την φέρεις πίσω».

mitera2.jpg

Τόσο η ίδια, όσο και ο πατέρας της μικρής πιστεύουν ότι όποιος άρπαξε την μικρή Chloe πρέπει να είναι γνωστός τους και οι έρευνες της αστυνομίας προσανατολίζονται προς τα εκεί, χωρίς όμως οι αστυνομικοί να αποκαλύπτουν ποια πρόσωπα έχουν υπό παρακολούθηση.

Και σήμερα πάντως, δεύτερη μέρα που η μικρή έχει εξαφανιστεί, αστυνομικοί, άνδρες της πυροσβεστικής και κάτοικοι έψαξαν κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής ακόμα και στα σκουπίδια, αλλά η μικρή είναι άφαντη.

mitera3.jpg

Αυτό που ανησυχεί περισσότερο τις αρχές είναι το γεγονός ότι ο απαγωγέας δεν έχει επικοινωνήσει με τους γονείς, ενώ πολλοί είναι αυτοί που συγκρίνουν αυτή την υπόθεση με την απαγωγή της μικρής Μαντλίν από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου παραθέριζε με τους γονείς της στην Πορτογαλία.

mitera4.jpg