​Με τρεις πυροβολισμούς δολοφόνησε το μοντέλο Mayka Kukucova τον δισεκατομμυριούχο πρώην φίλο της Andrew Bush, στο υπερπολυτελές θέρετρο όπου παραθέριζε στην Ισπανία.

montelo1.jpg

Όπως αποκάλυψε η νυν σύντροφός του, η οποία άκουσε έντρομη τους πυροβολισμούς, η Kukucova ζήλευε παράφορα που ο Bush είχε προχωρήσει τη ζωή του.

Η ίδια κατέθεσε ότι το περασμένο Σάββατο επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με τον επιχειρηματία κι εκεί βρήκαν την ξανθιά καλλονή να τους περιμένει με τις πιτζάμες. Εκείνη βγήκε έξω για να τους αφήσει να μιλήσουν και ξαφνικά άκουσε τρεις πυροβολισμούς.

montelo2.jpgmontelo3.jpg

«Αυτή το έκανε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να το αλλάξω αυτό. Ο Θεός θα την κρίνει. Ίσως να πίστευε ότι είχε τους λόγους της, ίσως δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο Andrew ήταν μαζί μου, ότι ήταν ευτυχισμένος, ενώ εκείνη δεν ήταν. Δεν ξέρω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε», είπε η σύντροφος του Bush.

Η ίδια παραδέχθηκε πως η σχέση του επιχειρηματία με το μοντέλο ήταν τοξική. Αν και είχαν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, δεν μπορούσε να τη διώξει από το σπίτι του και έμεναν μαζί μέχρι και τον περασμένο Οκτώβριο.

montelo4.jpg

«Έμενε μαζί του και δεν μπορούσε να την διώξει. Αρνούνταν να μετακομίσει. Είχαν μια πολύ άσχημη σχέση. Έλεγε ότι προσπαθούσε να την κάνει καλύτερο άνθρωπο, αλλά δεν τα κατάφερνε, οπότε κάποια στιγμή αναγκάστηκε να φύγει. Ήξερα ότι η οικογένεια του Andrew την αντιπαθούσε γιατί δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα. Την αποκαλούσαν “φίδι”. Δεν ικανοποιούνταν με τίποτα και δεν είχε πετύχει τίποτα στη ζωή της», είπε η σύντροφος του επιχειρηματία.

montelo5.jpg

Μετά την δολοφονία το μοντέλο κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκδόθηκε διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή της. Τελικά, παραδόθηκε η ίδια στην αστυνομία την Τρίτη και ομολόγησε το έγκλημά της.

montelo6.jpg

Η Kukucova είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά της Νόβα Μποσάκα στην Σλοβακία, 1.928 μίλια μακριά από την Εστεπόνα της Ισπανία, όπου έγινε το φονικό, πράγμα που σημαίνει ότι διέσχισε με το αυτοκίνητό της πέντε χώρες για να φτάσει στην πατρίδα της.

montelo7.jpg

«Όλη η οικογένεια χαίρεται που η αστυνομία κατάφερ�� να τη συλλάβει. Η κόρη του και η κουνιάδα του μπορούν τώρα να ηρεμήσουν και να θρηνήσουν τον άνθρωπό τους», είπε η πρώην σύζυγος του Bush.

montelo8.jpg

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Ήξερα ότι η ψυχοπαθής δεν θα μπορούσε να κρυφτεί για πολύ χωρίς διαβατήριο και χρήματα. Δεν είχε πού να πάει», είπε η σύντροφος του επιχειρηματία.