​«Είμαι η τρανταχτή απόδειξη ότι δεν χρειάζεται να γίνεις σαν φάλαινα όταν είσαι έγκυος», δήλωσε η Loni Jane Anthony, ξεσηκώνοντας κύματα αντιδράσεων από νέες μητέρες που δεν συμφωνούν καθόλου μαζί της.

gynaika1.jpg

Η Loni είχε και πάλι προκαλέσει τη… μήνιν γυναικών πριν από έξι μήνες όταν αποκάλυψε ότι ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και τρώει μόνο μπανάνες, κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και τώρα που θηλάζει μιας και την κράτησε σε τέλεια φόρμα.

«Πήρα μόνο 17 κιλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, αλλά τα περισσότερα ήταν υγρά και το βάρος του μωρού. Τις πρώτες δύο μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού μου έχασα δέκα κιλά. Ξεκίνησα και πάλι yoga και ποδηλασία και όλα είναι τέλεια», είπε.

gynaika2.jpg

Μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στο Instagram με την επίπεδη κοιλιά της και έκανε τους πάντες να ζηλέψουν.

Η 25χρονη μητέρα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι στις 2 Μαρτίου και όπως λέει ο μικρούλης τρώει ακατάπαυστα, θηλάζει, ��οιμάται καλά και μεγαλώνει ευτυχισμένο.

gynaika3.jpg

Στην προσωπική της σελίδα μάλιστα αποκάλυψε ότι θα μεγαλώσει το γιο της με βάσει τους κανόνες της διατροφής για vegan, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από άλλες μαμάδες που την χαρακτήρισαν ανεύθυνη και νάρκισσο.

gynaika4.jpg

Πάντως και οι διατροφολόγοι είναι επιφυλακτικοί για αυτού του είδους την διατροφή που έκανε η Loni κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

gynaika5.jpg

«Δεν είναι μια διατροφή που ενδείκνυται για μια έγκυο γυναίκα. Οι πρωτεΐνες και τα λιπαρά είναι πολύ σημαντικά. Τα λιπαρά είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη του εγκεφάλου του μωρού και της όρασής του. Παράλληλα, βοηθούν τον πλακούντα και άλλους ιστούς να αναπτυχθούν, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι αποτρέπουν τον κίνδυνο γέννησης ενός ελλιποβαρούς μωρού», δήλωσε η διατροφολόγος Shona Wilkinson.