���Το να γνωρίσει έναν επώνυμο, να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να κάνει μια βόλτα με περιπολικό και πυροσβεστικό όχημα ήταν μερικές μόνο από τις τελευταίες επιθυμίες του εννέα ετών Romeo, ενός γλυκύτατου boxer, που όμως αρρώστησε βαριά από καρκίνο.

skylow1.jpg

Τις επιθυμίες του λοιπόν αυτές, τις έβαλε σε μια λίστα η ιδιοκτήτριά του Riina Cooke, η οποία αποφάσισε να τον βοηθήσει ώστε να εκπληρώσει τα όνειρά του και οι τελευταίες του μέρες να του μείνουν αξέχαστες.

skylow2.jpg

Μάλιστα καθεμιά επιθυμία που γινόταν πραγματικότητα, η Riina την απαθανάτιζε με την φωτογραφική της μηχανή και την ανέβαζε στο Instagram.

skylow3.jpg

«Ήμουν τόσο στεναχωρημένη από την διάγνωση των γιατρών ότι ο Romeo πάσχει από καρκίνο στα οστά που αποφάσισα οι τελευταίες του μέρες να είναι γεμάτες χαρά και περιπέτεια», είπε.

skylow4.jpg

Έτσι λοιπόν οι δυο τους τα έκαναν όλα. Ο μικρός Romeo έκανε μανικιούρ, απόλαυσε ένα χαλαρωτικό μασάζ, πήγε βόλτα με περιπολικό, βγήκε ρομαντικό ραντεβού με μια σκυλίτσα, έφαγε παγωτό, σούσι και ταξίδεψε μέχρι τη Νέα Υόρκη.

skylow5.jpg

«Έδωσα την ευκαιρία στον σκύλο μου να δοκιμάσει πράγματα που δεν τα έχει ζήσει κανένα άλλο. Είμαι σίγουρη ότι το αγαπημένο του στη λίστα ήταν το δείπνο με την μπριζόλα. Απόλαυσα κάθε στιγμή που πέρασα μαζί του και χάρηκα πολύ που τον είδα τόσο χαρούμενο», είπε η Riina.

skylow6.jpg

Ο Romeo άφησε την τελευταία του πνοή στις 16 Μαρτίου, τέσσερις μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο, όμως η Riina είν��ι σίγουρη ότι έφυγε ευτυχισμένος.

skylow7.jpg

skylow8.jpg

skylow9.jpg

skylow11.jpg

skylow12.jpg

skylow13.jpg

skylow14.jpg

skylow15.jpg

skylow16.jpg

skylow17.jpg