​Μπορεί οποιαδήποτε άλλη γυναίκα που θα βρισκόταν στη θέση της να απολάμβανε τα φώτα και τη δημοσιότητα, όμως η Ζιλί Γκαγιέ, σύμφωνα με τους Times διαπιστώνει ότι το να είσαι ερωμένη του Γάλλου προέδρου είναι ένας εφιάλτης.

Ο ανταποκριτής της εφημερίδας στο Παρίσι, Άνταμ Σέιτζ, έγραψε ότι η Γαλλίδα ηθοποιός παραμένει σιωπηλή, απομονωμένη και δυστυχής, με πολλούς από τους φίλους της να ανησυχούν για εκείνη.

Οι παπαράτσι την ακολουθούν παντού, ενώ πριν από λίγες μέρες ο δικηγόρος της δήλωσε ότι η δημοσιότητα γύρω από τη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ της έχει καταστρέψει τη ζωή.

Μάλιστα και ο ίδιος ο Γάλλος πρόεδρος φαίνεται να έχει σε μια απόσταση την ηθοποιό, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή το σκάνδαλο θα ξεφουσκώσει και θα ηρεμήσουν και οι δύο.

Αρκετοί φίλοι πάντως της ηθοποιού λένε ότι ο Ολάντ δεν έχει πρόθεση να συνάψει μια σταθερή και μόνιμη σχέση μαζί της. Μάλιστα προεδρικές πηγές έχουν δηλώσει ότι δεν επιθυμεί άλλη Πρώτη Κυρία στο Μέγαρο των Ιλισίων.

Αυτό που είναι σίγουρο πάντως σύμφωνα με τους φίλους της Γκαγιέ, είναι ότι περνά πολύ δύσκολα με όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα.