​Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Βρετανίας, ύστερα από την γκάφα ολκής του εκπροσώπου της Βασίλισσας Ελισάβετ στη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος έβγαλε στη φόρα με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge μαζί με τον μικρό πρίγκιπα George κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στην χώρα.

william1.jpg

Ο William και η Kate θα πάνε μαζί με τον μοναχογιό τους στη Νέα Ζηλανδία την επόμενη εβδομάδα και θα πραγματοποιήσουν περιοδεία που θα διαρκέσει τρεις εβδομάδες.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι άνδρες της Σκότλαντ Γιαρντ κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, αφού ο εκπρόσωπος της Βασίλισσας της Νέας Ζηλανδίας έδωσε στη δημοσιότητα χάρτες από τα σημεία που θα επισκεφτεί το πριγκιπικό ζεύγος, τις ακριβείς ώρες των επισκέψεών τους, ακόμα και τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν μέσα από διαδοχικά Tweets.

william2.jpg

«Έχω εξοργιστεί με την ηλιθιότητα που έδειξε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης και έφτασε στο σημείο να αποκαλύψει τις διαδρομές και τις τοποθεσίες που θα ακολουθήσουν ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge. Δεν πιστεύω ότι το έκανε κάποιος αυτό. Είναι βασικές αρχές και δεν πιστεύω ότι μπόρεσε κάποιος να τις παραβιάσει», δήλωσε ο πρώην επικεφαλής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και επικεφαλής της ασφάλειας των ανακτόρων, Dai Davis.

william3.jpg

Μόλις την περασμένη εβδομάδα αποκαλύφθηκε ότι η Αλ Κάιντα έχει δώσει εντολή στα στελέχη της να ετοιμάσουν επιθέσεις εναντίον στόχων όπως η Βασίλισσα Ελισάβετ, ή αθλητικά γεγονότα σε μεγάλα στάδια.

william4.jpg

Ο William και η Kate ενημερώθηκαν ότι οι πληροφορίες διέρρευσαν και πηγές από το παλάτι λένε ότι το ταξίδι θα γίνει όπως έχει προγραμματιστεί.