​Επιζήσαμε τις φωτογραφίες από τα τοπία διακοπών που κατέκλυσαν κάποια στιγμή το Instagram. Όπως επίσης και τις φωτογραφίες με κάθε είδους… φαγητό που κατανάλωναν οι… διαδικτυακοί μας φίλοι. Τώρα λοιπόν ετοιμαστείτε για τη νέα μόδα στο Instagram που θέλει τα ζευγάρια να ανεβάζουν φωτογραφίες τους αμέσως μετά το… sex!

selfie1.jpg

Η τελευταία αυτή μόδα έχει αποκτήσει και το δικό της hashtag με τίτλο #aftersex selfie και ήδη αρκετά ζευγαράκια έχουν αρχίσει να μοιράζονται με τους… «φίλους» τους στιγμιότυπα από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους.

selfie2.jpg

Καλά μην φανταστείτε ότι θα μπείτε μέσα και θα δείτε πιπεράτες φωτογραφίες με γυμνά κορμιά. Οι περισσότερες είναι άκρως τρυφερές, αφού δείχνουν τα ερωτευμένα πιτσουνάκια αγκαλιασμένα να ποζάρουν με έντονη ερωτική διάθεση.

selfie3.jpg

Πάντως η νέα μόδα του Instagram, που δεν την λες και φυσιολογική αντίδραση μετά το... sex, απασχόλησε και τους επιστήμονες, οι οποίοι αναφέρουν πως το φαινόμενο του να μοιράζεσαι υπερβολικά πολλές προσωπικές πληροφο��ίες είναι καινούργιο και εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς χάρη στα social media.

selfie5.jpg

Τι καινούργιο θα δούμε στο Instagram είναι ακόμα άγνωστο. Πού ξέρετε; Μπορεί να ζευγάρια να αποενοχοποιηθούν εντελώς και να βγάλουν στη φόρα και πιο πικάντικες λεπτομέρειες από όσα γίνονται στο κρεβάτι τους.

selfie6.jpg

selfie7.jpg