​Την ειλικρινή τους λύπη εξέφρασαν οι υπεύθυνοι του Πρακτορείου M&B Photografphy, που πραγματοποίησε την αισχρή φωτογράφηση με ημίγυμνα μοντέλα σε ορθόδοξο νεκροταφείο στα Κατεχόμενα, τα οποία πόζαραν πάνω σε βεβηλωμένους τάφους.

310314183353_3004.png

Μιλώντας στην εφημερίδα «Kibris», ο ιδιοκτήτης είπε ότι είχε πάρει άδεια για να κάνει την φωτογράφηση και μάλιστα όπως του είχαν πει, ήταν άδειο. Υποστήριξε επίσης ότι η τοποθεσία επιλέχθηκε τυχαία και δεν υπήρχε σκοπιμότητα ή η πρόθεση να περάσουν κάποιο συγκεκριμένο μήνυμα.

«Ακόμα κι αν το νεκροταφείο ήταν άδειο, ήταν λάθος να κάνουμε τη φωτογράφηση εκεί. Έγινε παρεξήγηση. Απολογούμαι», είπε.

Πάντως ο εκπρόσωπος του κόμματος TDP, αν και δήλωσε ότι η ενέργεια αυτή ήταν ασεβής, φρόντισε να πυροδοτήσει την ατμόσφαιρα, λέγοντας ότι σε προκλητικές ενέργειες προέβησαν πρόσφατα και οι Τουρκοκύπριοι.

310314183355_5091.jpg

«Υπερβολές κάθε μορφής θα πρέπει να παραμείνουν εκτός. Ήταν μια ασεβής και απαράδεκτη ενέργεια. Φυσικά, υπήρχε και την περασμένη εβδομάδα η επίθεση Ελληνοκυπρίων κατά Τουρκοκυπρίων ��αι δεν θα ήταν σωστό να επωμιστεί η τουρκοκυπριακή κοινότητα όλη την ευθύνη», είπε.