Και ενώ όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενη ανάρτηση, το νέο iPhone 6 πιθανολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2014, ειδικοί σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, φαντάστηκαν, σχεδίασαν και μας παρουσιάζουν το πώς μπορεί να είναι το νέο μοντέλο κινητού της Apple.
new-iphone-1.jpg

Tο iPhone 6, ενδεχομένως να κυκλοφορήσει και σε δύο εκδόσεις με μία με οθόνη 4 ιντσών και με μία 5,5 ιντσών. Βέβαια, όπως αποκάλυψε κινέζικο website υπάρχει και μια δεύτερη εκδοχή, να κυκλοφορήσει δηλαδ�� με 4,7 ιντσών οθόνη και μια με 5,7 ιντσών οθόνη.
Να σημειωθεί ότι θα είναι λεπτότερο από το iPhone 5.

Επίσης οι οθόνες θα είναι κατασκευασμένες από ζαφείρι και όχι από γυαλί όπως είναι αυτές που έχουν τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας.
new-iphone-2 (1).jpg


Αυτό σημαίνει οτι τα νέα iPhone θα είναι πιο ανθεκτικά σε γρατζουνιές και θα έχουν καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Το ζαφείρι είναι τόσο σκληρό υλικό που μόνο με διαμάντι μπορεί να χαραχθεί.

O αμερικανικός κολοσσός των συσκευών υψηλής τεχνολογίας έχει ήδη παραγγείλει τις νέες οθόνες στην ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρικών ειδών Sharp καθώς και στη νοτιοκορεατική LG.
new-iphone-3.jpg


H οικονομική εφημερίδα της Ταϊβάν, Commercial Times, είχε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες ότι η βιομηχανία Semiconductor Manufacturing Co έχει ήδη αρχίσει την παραγωγή των τσιπ για τα νέα iPhone.