​Μπορεί η Miriam Weeks, γνωστή στη βιομηχανία πορνό ως Belle Knox να αποκαλύφθηκε και πλεόν όλοι να γνωρίζουν ότι είναι πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών, η ίδια όμως δεν φαίνεται να χαλάει και πολύ τη ζαχαρένια της.

knox1.jpg

Ακόμα και οι επιθέσεις που δέχεται στα social media, δεν την πτοούν καθόλου, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει ακάθεκτη την… λαμπρή της καριέρα στον αισθησιακό κινηματογράφο.

Η 19χρονη φοιτήτρια του πανεπιστημίου Duke, αποκάλυψε ότι αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό για να μπορέσει να πληρώσει τα δίδακτρα της σχολής της, και είχε καταφέρει για λίγο να κρατήσει κρυφή τη δεύτερη ζωή της.

knox2.jpg

Δυστυχώς γι’ αυτήν, το μυστικό της μαθεύτηκε πολύ γρήγορα και αμέσως άρχισαν να δημοσιεύονται στα social media λεπτομέρειες για την οικογένειά της, αλλά και απειλές κατά της ζωής της.

Τοπική εφημερίδα, της πόλης, όπου μένουν οι γονείς της, έκανε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για την 19χρονη φοιτήτρια, φτάνοντας στο σημείο να δημοσιεύει ακόμα και λεπτομέρειες για το πού εργάζεται ο πατέρας της, ο οποίος έμαθε για τα κα��ώματά της όταν επέστρεψε από το Αφγανιστάν, όπου υπηρετούσε ως γιατρός.

knox3.jpg

Ακόμα και οι γονείς της άρχισαν να δέχονται απειλές, όμως όπως λέει η Miriam στηρίζουν απόλυτα τις επιλογές της.

Κάποια άρρωστα μυαλά έφτασαν στο σημείο να την απειλήσουν ότι όταν την βρουν θα την βιάσουν, ενώ όταν εκείνη απευθύνθηκε στην αστυνομία, οι αστυνομικοί της είπαν να μην δίνει σημασία και πως όλα αυτά είναι απλά παιδικές απειλές.

knox4.jpg

Η ίδια δηλώνει τώρα ότι παρά το γεγονός ότι το περιβάλλον στο πανεπιστήμιο είναι πολύ εχθρικό θα συνεχίσει τις σπουδές της, αλλά και την καριέρα της ως… πορνοστάρ.

lnox5.jpg

Δηλώνει μάλιστα «φεμινίστρια» και ξεκαθαρίζει ότι θα ξεκινήσει εκστρατεία υπέρ των δικαιωμάτων των εργαζομένων στην βιομηχανία του sex.