���Η Emily Domesek από την Νέα Υόρκη γνώρισε τον άνδρα των ονείρων της κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, όμως όταν τελείωσε το ταξίδι έχασε τα ίχνη του και το μόνο που γνώριζε για εκείνον ήταν το μικρό του όνομα.

Αποφασισμένη να τον ξαναβρεί και να τον διεκδικήσει, η Emily έστειλε ένα tweet στην American Airlines για να την βοηθήσει στην αναζήτησή της.

gynaika1.jpg

«Αγαπητές Αμερικανικές Αερογραμμές. Μόλις κατέβηκα από την πτήση μου, όπου γνώρισα τον μέλλοντα σύζυγό μου, αλλά δεν ξέρω το επώνυμό του. Θέλετε να γίνετε η προξενήτρα μου», έγραψε η γυναίκα, η οποία ταξίδευε από το Ντάλας στο Κάλγκαρι.

Στην αρχή, όταν οι υπάλληλοι της εταιρείας έλαβαν το μήνυμα δεν φάνηκαν και πολύ πρόθυμοι να την βοηθήσουν και της έστειλαν ένα απλό «καλή τύχη» για απάντηση.

Εκείνη όμως επέμεινε και δεν σταμάτησε να τους βομβαρδίζει με tweets.

gynaika2.jpg

«Πού πήγε ο ρομαντισμός σας; Είμαι απλά ένα κορίτσι που βγαίνω δημόσια και ζητώ από μια αεροπορική εταιρεία να με βοηθήσει», ξαναέγραψε και τελικά η πίεσή της έφ��ρε αποτέλεσμα.

Η αεροπορική εταιρεία δεν της έδωσε βέβαια τα προσωπικά στοιχεία του επιβάτη, όμως την παρέπεμψαν σε μια πλατφόρμα που έχει πάνω από 780.000 folllowers, ώστε να ζητήσει από εκεί βοήθεια.

gynaika3.jpg

«Ο άνδρας της ζωής μου καθόταν στην πρώτη σειρά της First Class, φορούσε μπλε μπλούζα, το όνομά του είναι Clauco, γεννήθηκε στο Τορίνο και μένει στο Σόχο», ξαναέγραψε για να δώσει έτσι περισσότερα στοιχεία.

gynaika4.jpg

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι αν και το tweet της το είδαν χιλιάδες άνθρωποι, τη λύση έδωσε μια κολλητή φίλη της Emily, η οποία τον γνώριζε και τον συνάντησε σε ένα κατάστημα της Apple στη Νέα Υόρκη.

gynaika5.jpg

«Για να κλείσω αυτή την ιστορία… Το σύμπαν μας έφερε κοντά και είναι καταπληκτικός. Τελεία», έγραψε η Emily.

gynaika6.jpg

Πώς είναι τώρα τα πράγματα ανάμεσα στην Emily και τον Clauco κανείς δεν ξέρει, αλλά το σίγουρο είναι ότι την ιστορία αυτή θα την λένε για πολλά πολλά χρόνια.