​Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί την εκδίκαση της υπόθεσης για τη δολοφονία του 4χρονου Zachary στο Όρεγκον, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια της ίδιας του της μητέρας γιατί εκείνη νόμιζε ότι το παιδί θα γίνει ομοφυλόφιλος.

paidi1.jpg

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε συνταράξει την πολιτεία του Όρεγκον τον Αύγουστο του 2012, όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για το θάνατο του παιδιού, λίγες μέρες αφότου εκείνο είχε καταρρεύσει στον ξενώνα αστέγων, όπου έμενε με την οικογένειά του, μετά από τον ξυλοδαρμό του από την ίδια του τη μητέρα.

Η Jessica Dutro και ο σύντροφός της Brian Canady κατηγορούνται για φόνο και δευτέρου βαθμού επίθεση, ενώ όπως αποκάλυψε σήμερα ο δικαστής, στα χέρια των ενόρκων είναι ένα μήνυμα της μητέρας προς τον σύντροφό της στο Facebook, που θεωρείται άκρως ενοχοποιητικό.

paidi2.jpg

Στο μήνυμα αυτό η Dutro έλεγε στον φίλο της ότι έχει βάλει τον Zachary τιμωρία γιατί την είχε νευριάσει, αφού περπατά και συμπεριφέρεται σαν κορίτσι.

Έλεγε μάλιστα στον σύντροφό της ότι θα πρέπει να ασχοληθεί μαζί του για να μην γίνει gay.

Κ��τά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης αποκαλύφθηκε ότι η μητέρα… «τέρας» κακοποιούσε και τα τρία της παιδιά, όμως ο Zachary είχε γνωρίσει το πιο σκληρό πρόσωπό της.

paidi3.jpg

Ενδεικτικό της σκληρότητάς της, είναι το γεγονός ότι μετά το θάνατο του παιδιού της, εκείνη άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο για ναρκωτικά και πώς να κάνει sex με ξένους.

Στις αρχές του μήνα ο Canady ομολόγησε την ενοχή του για τον θάνατο του παιδιού, που σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πέθανε από τραύμα με αμβλύ αντικείμενο στην κοιλιά του.

paidi4.jpg

Το πιο τραγικό από όλα ήτ��ν το γεγονός ότι ο μικρός Zachary είχε κλείσει τα τέσσερα μία μέρα πριν τον στείλει στο νοσοκομείο από το ξύλο η ίδια η μητέρα του, ενώ το απίστευτο σκηνικό βίας έγινε μπροστά στα μάτια των αδελφών του.