Καταπέλτης ήταν η απόφαση για την Τζόρνταν Λιν Γκράχαμ, τη νύφη που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια κάθειρξη, χωρίς το δικαίωμα έφεσης.

Η νύφη ομολόγησε πως έσπρωξε τον σύζυγό της από έναν γκρεμό, 8 μόλις ημέρες μετά το γάμο τους.

Όλα συνέβησαν στις 7 Ιουλίου του 2013 όταν η 22χρονη τότε, έσπρωξε τον Κόντι Τζόνσον από έναν απότομο βράχο στο εθνικό πάρκο της πολιτείας Μοντάνα.

gah.jpg
Οι νεόνυμφοι είχαν πάει στο πάρκο για έναν περίπατο όταν ξέσπασε μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο συζύγων. Η Γκράχαμ υπο��τήριξε στους ανακριτές ότι ο Τζόνσον της άρπαξε το χέρι κατά τη διάρκεια της φιλονικίας.

«Εξαιτίας του θυμού που ένιωθε, έσπρωξε τον Τζόνσον με τα δύο χέρια της στην πλάτη του, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αυτός να πέσει με το κεφάλι από τον βράχο», αναφέρει το γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο σχετικά έγγραφα του δικαστηρίου.

Η σορός του Τζόνσον ανασύρθηκε αρκετές ημέρες αργότερα.

Η Γκράχαμ, η οποία καταδικάστηκε για φόνο δευτέρου βαθμού, αρχικά προσπάθησε να συγκαλύψει το έγκλημα που είχε διαπράξει, λέγοντας στους ομοσπονδιακούς επιθεωρητές ότι η τελευταία φορά που είδε τον σύζυγό της ήταν όταν αυτός βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου καθώς αυτό έφευγε μπροστά από το σπίτι τους.