​Ξέσπασε ο γιος του πιλότου του μοιραίου Boeing 777, μετά από τα σενάρια που ήρθαν στο φως, σύμφωνα με τα οποία ο Zaharie Ahmad Shah έριξε επίτηδες το αεροσκάφος και οδήγησε στον θάνατο 239 ανθρώπους.

Για πρώτη φορά μετά από 20 μέρες, ο Ahmad Seth είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας του πιλότου που βγαίνει να υπερασπιστεί τον πατέρα του, ο οποίος, παρουσιάζεται τόσο καιρό ως ο άρρωστος εγκέφαλος που καταδίκασε σε θάνατο εκατοντάδες ζωές.

gios1.jpg

«Έχω διαβάσει όλα όσα γράφονται στο διαδίκτυο, αλλά κλείνω τ’ αυτιά μου στις εικασίες και στα σενάρια. Μπορεί να μην είμασταν κοντά γιατί ταξίδευε πολύ, αλλά τον ξέρω καλά. Περιμένουμε κι εμείς όπως όλοι την επίσημη επιβεβαίωση ότι είναι νεκρός. Θα το πιστέψω όταν το δω με τα ίδια μου τα μάτια», είπε.

gios2.jpg

Ο πρωτότοκος γιος του πιλότου αποφάσισε να μιλήσει τώρα, καθώς όλο και φουντώνουν τα σενάρια ότι ο πιλότος του μοιραίου Boeing είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την τραγωδία των Μαλαισιανών αερογραμμών.

Πάντως φίλος του πιλότου, έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, όταν δήλωσε πως δεν ή��αν σε θέση να πιλοτάρει αεροπλάνα, αφού είχε ταραχθεί πολύ από την απόφαση της συζύγου του να φύγει από το σπίτι και να πάρουν διαζύγιο.

gios3.jpg

«Είναι ένας από τους καλύτερους πιλότους, αλλά με όλα όσα συνέβαιναν στη ζωή του, νομίζω ότι δεν ήταν σε θέση να πετάει», είπε.