​Από την αρχή της εξαφάνισης του Boeing οι αρχές έκαναν φύλλο και φτερό τη ζωή του Μαλαισιανού πιλότου Ζαχρί Αχμάντ Σαχ...

Οι έρευνες στο σπίτι του αλλά και οι ανακρίσεις στους συγγενείς του συνεχίζονται ακόμη και σήμερα καθώς τον θεωρούν τον άνθρωπο-κλειδί για την πτώση του μοιραίου Boeing και πιστεύουν ότι πίσω από την συντριβή κρύβεται τρομοκρατική ενέργεια.

article-2586716-1C7D0D7500000578-805_634x645.jpg

Ειδικοί που έχουν ερευνήσει και άλλα αεροπορικά δυστυχήματα αποκλείουν την μηχανική βλάβη ή τη φωτιά και αφήνουν να εννοηθεί ότι ο πιλότος ήξερε πολύ καλά που πήγαινε το αεροπλάνο κλείνοντας μάλιστα κάθε επικοινωνία.

Σύμφωνα με το CNN ένα στρατιωτικό ραντάρ κατέγραψε μια ασυνήθιστη πορεία του αεροσκάφους: «ένα στρατιωτικό ραντάρ έδειξε ότι η πτήση 370 έκανε μια στροφή στην θάλασσα νότια της Κίνας. Σε ένα σημείο το αεροπλάνο πέταξε στα 12.000 πόδια πριν εξαφανιστεί από τα ραντάρ».

Μάλιστα μια πηγή είπε επίσης στο CNN ότι η στροφή ήταν εσκεμμένη.

Αυτά που έχουν ανακοινώσει οι αρχές για τον πιλότο είναι ότι είχε χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγο του, την όποια μάλιστα ψάχνουν για να την ανακρίνουν, ότι λίγο πριν την πτήση είχε δεχθεί ένα μυστηριώδες τηλεφώνημα από μια γυναίκα με ψεύτικο όνομα ενώ στο σπίτι του βρήκαν ένα προσομοιωτή πτήσεων με διεγραμμένα μάλιστα τα αρχεία των τελευταίων εβδομάδων.

ΔΕΙΤΕ τι αποκάλυψε η Daily Mail:

Η Daily Mail αποκάλυψε ότι οι φωτογραφίες των δυο Ιρανών που είχαν επιβιβαστεί με κλεμμένα διαβατήρια είναι πλάστες καθώς όπως βλέπετε έχουν τα ίδια πόδια.

article-2587554-1C867F0200000578-439_306x497.jpg;klh;op;.jpg
Μάλιστα η εφημερίδα στον τίτλο της αναρωτιέται:

«Γιατί κάποιος πείραξε την φωτογραφία των δυο αντρών της πτήσης MH 370; Φόβοι για συγκάλυψη ενισχύονται από τις φωτογραφίες που δείχνουν επ��βάτες με τα ίδια πόδια»