​Κι όμως ο ληστής αυτός θα έπρεπε να μπει στο Βιβλίο Γκίνες για την ηλιθιότητά του. Διότι δεν φτάνει που διέρρηξε το σπίτι ενός ζευγαριού, κλέβοντας αντικείμενα αξίας 27.000 στερλίνων, ανάμεσά τους κι ένα κινητό, έβγαλε τον εαυτό του μια selfie φωτό με το συγκεκριμένο κινητό και έστειλε μήνυμα στους φίλους του θύματος, με αποτέλεσμα να τον πιάσουν.

ilithios1.jpg

Ο ληστής για κλάματα μαζί με έναν συνεργό του διέρρηξαν πέρσι τον Σεπτέμβριο το σπίτι ενός ζευγαριού και πήραν μαζί τους ένα ρολόι Ρόλεξ, αξίας 4.000 στερλίνων, ένα αυτοκίνητο Audi A4, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα συναισθηματικής αξίας.

ilithios2.jpg

Μετά επέστρεψε στο σπίτι του και με την κλεμμένη SIM από το κινητό του θύματος έβγαλε μια selfie. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί... Μέσω της εφαρμογής What’sApp, την έστειλε σε όλες τις επαφές που είχε αποθηκευμένες στην κάρτα το θύμα, με αποτέλεσμα να φτάσουν έξω από την πόρτα του οι αστυνομικοί και να τον συλλάβουν.

ilithios3.jpg

Ο νεαρός καταδικάστηκε σε δύο χρόνια και οχτώ μήνες φυλακή και σίγουρα θα καταγραφεί στα ιστορικά του εγκλήματος, ως ο χειρότερος ληστής ever.

ilithios4.jpg